Hur fungerar en adaptiv Wash Diskmaskin Arbete?

Hur fungerar en adaptiv Wash Diskmaskin Arbete?

Vad är en adaptiv tvätt?

Diskmaskiner utrustade med adaptiva tvätta teknik har sensorer i avloppet som övervakar mängden avfall som produceras. Sensorerna övervakar hur lång tid det tar för ditt vatten för att köra rent, lär dina tvättmönster, och tid lasterna baserade på hur smutsig disken är när de är laddade.

Hur den adaptiva tvätt fungera?

På botten av varje diskmaskin är ett avlopp som bär bort avloppsvattnet och fasta ämnen. En konventionell diskmaskin körs på en tidsinställd cykel, oavsett hur smutsig disken är. En adaptiv tvätt diskmaskin övervakar hur smutsiga avloppsvattnet är som det är utvisas. När vattnet rinner rent omedelbart slutar det tvättcykeln och kommer in i skölj eller torr cykel.

Vad utloppsstyrn göra?

Diskmaskiner med adaptiv tvätt också komma med renings kontroller. Dessa avser marken som kommer genom brickan. Som disk och skölj cykler framsteg, de adaptiva sensorer övervakar jordnivåerna i avloppsvattnet. När vattnet rinner mark fri, rensar avloppet det fasta avfallet och tillåter det vatten som skall återvinnas till sköljcykeln. Som ett resultat, sparar detta vatten.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com