Hur att dekorera en säng med Fuchsia & Gul

By Urmila

Hur att dekorera en säng med Fuchsia & Gul

Ett enkelt sätt att omedelbart ljusna ditt sovrum är genom att dekorera med gult och fuchsia sängar. Fuchsia, även känd som magenta, är en levande rödlila färg som par bra med ljust citrongul. En fuchsia och gult färgkombination ser fräsch och trädgård-inspirerade. Komplettera strö eklektiska färgkombination med skarpa vita sovrum inredning, till exempel en säng sänggavel, nattduksbord och byrå set. Du kan också accent färgglada sängkläder med att matcha objekt och textilier inredning.

Instruktioner

•  Placera en plysch, klargul Aren eller täcke med stora fuchsia daisy mönster på sängen. Gör sängen med fuchsia lakan för en samordnande look.

•  Placera fuchsia dekorativa kuddar på toppen av sängen för en lyxig look och känsla. Välj någon form kuddar, såsom fyrkantiga, runda eller avlånga.

•  Dekorera sängen med en fuchsia kashmir, fleece eller vävd bomull kasta filt att lägga värme och skapa ett enhetligt utseende. Vik filten på mitten på bredden, och lägg den över foten av sängen.

•  Accent en vanlig vit vägg ovanför sängen med eklektisk konstverk. Häng en inramad målning av en fuchsia daisy med en vibrerande gul center direkt över sängen.

Comments

Relaterade artiklar