Hur gör jag Kassera uttjänta apparater?

De flesta apparater är de tysta arbetshästar i hemmet som aldrig tycks bryta. Så småningom, även de mest robusta apparat kommer. Avyttring av en apparat är aldrig så enkelt som att lämna den utanför hemmet för upphämtning. Med rätt kunskap, kanske du kan tjäna lite pengar på din gamla apparat, även om den är trasig.

Bortskaffande

Kylskåp apparater som gjordes före 1995 kan innehålla giftiga ämnen, medan andra kan innehålla skadliga komponenter som kan vara farliga om felaktigt bortskaffas. Kolla med din lokala energileverantör för att se om det finns en bounty program för gamla apparater. Vissa program kommer att ge dig en kredit för modeller som uppfyller deras krav, såsom en viss årgång, oavsett om de arbetar och apparatens storlek.

Om det inte finns någon belöning för din apparat, kontakta din avfallshantering om förfaranden för insamling av strömaterial lokalt. Du kan behöva boka tid för upphämtning, men många områden inte betalt för tjänsten. Vissa har dock göra avgift för större objekt såsom kylskåp.

Recycle

Återvinn din gamla apparat via din kommunfullmäktige eller kommun. Som med huvuddelen pickup, kan du ringa och ställa in en tid för din maskin. Om du återvinner en elektronisk anordning, vissa tillverkare som Best Buy och Walmart erbjuder inbyte för gamla apparater mot köp av en ny maskin. Om du har möjlighet att ta din gamla apparat till ett skrotupplag, kan du kanske få lite pengar från metall den är gjord av. Det kommer inte att bli en stor mängd, men att få lite tillbaka hjälper.

GE BORT

Om din apparat fungerar fortfarande, kanske du kan bli av med det genom att sälja det eller ge bort det. Flera organisationer på nätet kan du skicka dina artiklar på webbplatsen för försäljningsändamål, eller för att ge bort. Freecycle är ett nätverk av individer från hela världen som utstationerar artiklar som de inte längre vill äga. Dessa poster fritt ges bort till den första responder till posten. Detta är ett bra sätt att hålla dina arbetstider apparater från att gå till spillo. Du kan också försöka sälja din apparat på Craigslist eller eBay.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com