Ljudabsorption Idéer för stora utrymmen

Ljudabsorption Idéer för stora utrymmen

Med det extra steget för dämpning oönskade ljud i ett stort utrymme är en bra idé - i en hemmabio, musikrum eller bara en byggnad där grannarna är mycket nära dig. Skär ner på buller genom att försöka en eller flera av dessa ljud adsorption idéer.

Vägg Ring

Om stora utrymme du vill att ljudisolerade är under uppbyggnad, använda eller be om ett dubbelt lager av gips. Ett enda skikt är inte särskilt effektivt för ljuddämpning, men fördubbling upp kan ge mycket tillfredsställande resultat. Du kan även använda eller be om isolering som är gjord speciellt för ljudisolering. Glöm inte att även dubbla upp på taket och golvet.

Fitting Textil

Använda tyg kan hjälpa dämpa ljud. Försök lägga ner ett stort område matta - eller ännu bättre, med vägg till vägg mattor lägga ner, helst en mycket djup lugg eller en tjock shag. Häng upp några gardiner, men inte bara över fönstren. Täck alla fyra väggar, golv till tak - och om du har budgeten, leta efter de mer kostsamma draperier som är särskilt utformade för att blockera ut ljus, värme och buller.

Entréer

Byt ut alla ihåliga dörrar som leder till och från det stora utrymmet med dörrar som är konstruerade av massivt trä. Ett massivt trä dörr, som är mycket tätare, är bättre i stånd att blockera ut ljud än en ihålig dörr, som är gjord av ej så mycket material och därför mindre möjlighet att förhindra passage av ljud. Om utrymmet är redan byggda, dörrar är mycket billigare att byta än väggar.

Höger Textur

En annan metod för bullerdämpning är att välja rätt möbler med vilka utse din stort utrymme. Mjuk och grov yta möbler absorberar mer ljud än hårda och släta yta bitar. Dekorera med trä slut eller soffbord i stället för plast eller stål, en mocka soffa och tvåsitssoffor istället för läder, en stor plysch fåtölj istället för en gungstol. Om du inte kan byta ut möblerna i utrymmet, använd överdrag, kuddar och plädar för att lägga mjukhet och textur.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com