Space Saver Idéer för kök

Space Saver Idéer för kök

Spara utrymme i köket är drömmen för många husägare. Trots rader av skåp och långa bänkskivor och rummet nedanför diskbänken och ugn, bara aldrig verkar det vara tillräckligt med lagringsutrymme för din köksutrustning. Kanske det beror på att du har letat på fel ställen eller gå om att hitta extra utrymme på fel sätt.

Visar Köks Items

Ett sätt att skapa mer utrymme i ditt kök är att frigöra närvarande används utrymme och ett sätt att göra det är att titta på vad du för närvarande har fått ur visningsobjekt. Hellre än att gömma dekorativa plattor i ett köksskåp, lägg dem på skärm i vardagsrummet. Om du har en omfattande samling av olika stilar av kastruller och stekpannor, hänga dem på korridoren väggen som om de vore en presentation av popkonst.

Country Kitchen Clutter

Ett av de sneakiest sätten att hitta mer lagringsutrymme i ditt kök är att anta den klassiska lantkök stil. Ett av kännetecknen för lantkök design är den synliga utställning av utrustning som används för matlagning. Häng ett rack över din köksö där du avbryta alla dina grytor och kastruller och i stället för att titta rörig, kommer det att se ideal lantkök stil. Enligt "The Country Kitchen," ett bra sätt att spara utrymme i köket medan resterande trogen landet inredningen är att hänga pegboards på väggen som kan smyckas med grytor och kastruller eller redskap som sträcker sig från gammaldags ägg beaters till ost rivjärn.

Skåp-Depth Kylskåp

Om du kan hitta ett sätt att dra nytta av skåp-djup kylskåp kan du spara upp till åtta inches av trafikutrymme i ditt kök. Ett skåp fördjupad kylskåp skapar en jämn linje längs väggen som det inte längre skjuter fram emot att ta upp utrymme. Lägga denna apparat kan öppna upp köket genom inches, men kommer att verka som det ger dig mycket mer utrymme än så.

Golv till tak Lazy Susan

De som verkligen menar allvar med att spara utrymme i köket kanske vill överväga inspektera deras nuvarande kökslayout för att avgöra var bäst att installera ett golv till tak lata Susan skåp. "Sunset Komplett Hem Lagring" rekommenderar en storlek som är 12 meter från topp till botten och är utrustad med tre sektioner vardera nås av separata dörrar som innehåller tre nivåer av lata Susan lagringsutrymme. Det rekommenderas också att du kan gå ännu högre om du kan för att lagra kök säsongs kök objekt bara behövde en gång om året.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com