Hur du ändrar färgen på din hjälm i RS

"Runescape" är ett online dataspel som låter dig ta fullständig kontroll över en virtuell karaktär. För att ändra färg på hjälmen din karaktär bär, måste du ändra den hjälmen typ genom att köpa och utrusta en ny. Varje typ av hjälm har sin egen specifika färg som representerar den typ av material som användes för att göra det inom ramen för den virtuella världen.

Instruktioner

•  Navigera till en stad i "Runescape" som har ett brett utbud av affärer. Städer med butiker inkluderar platser som Barbarian Village och Varrock. Om du är vilse, tryck på "Start" för att dra upp din i-spelet kartan. Din nuvarande läge markeras på kartan, som är platsen för närliggande städer. Använd kartan som en guide för att navigera till staden.

•  Gå till hjälmen butiken i staden du besöker. Till exempel är hjälmen butiken i Varrock kallas "Peksa hjälm Shop."

•  Prata med butiken djurhållare på samma sätt som du gör med andra nonplayable karaktär. Visa inventeringen av hjälmar som personen har tillgängliga för försäljning. Varje hjälm är en annan färg, betecknar den typ av material den är gjord av. Priset för varje hjälm är noterat på skärmen. Välj "Köp" option att köpa hjälm, så att du kan bära hjälm av en annan färg.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com