DIY: bokhyllehögtalare Idéer

DIY: bokhyllehögtalare Idéer

När du dekorerar ett hus, kan bokhyllor göra både funktionella och vackra tillägg till ett designschema. Oavsett om du vill spara pengar eller lägga till en mer personlig touch på ditt hus, kan DIY bokhyllor vara en elegant och billigt alternativ.

Stegar

Om du har gamla stegar runt huset eller garaget, kan du förvandla dem till bokhyllor. För en stor och hållbar hylla, stå en stege med de öppna kanterna parallellt med väggen och lägga växter i hela stegpinnarna; du kan använda en eller flera stegar för denna konfiguration. För en mindre utilitaristisk utseende bokhyllan, luta en stängd stege mot väggen och använda stegpinnarna som hyllorna. Om du vill ha en väggmonterad hylla, hänga en stege på väggen med en kant parallellt med golvet. Böckerna kan stå vertikalt mellan stegpinnarna.

Böcker

För en nyckfull ta på bokhyllor, använder böcker som hyllor. Installera enkla konsoler på väggen; du kan köpa billiga alternativ på järnaffärer eller lågprisbutiker. Lägg en bok över konsolerna med ryggraden utåt så att den platta ytan blir en liten bokhylla. Använd böcker som har visuellt intresse, liksom clothbound alternativ från en sparsamhet butik. Måla fästena samma färg som väggen så de försvinna in i bakgrunden och boken blir i fokus.

Lådor

Återvinn lådorna från en gammal byrå eller en uppsättning skåp genom att göra dem till en bokhylla. Dra ut lådorna och måla utsidan av lådorna. Papper insidan av varje låda med färgglada hantverk papper eller tapeter prover, och ta bort hårdvara. Stapla lådorna mot väggen med den nedre insidan av lådorna utåt så att de bildar en färgglad bokhylla. Ställ dem till formen på rummet och höjden du vill ha genom att stapla dem i olika konfigurationer, lägga spikar eller skruvar för att fästa ihop lådor för stabilitet.

Trälådor

För en enkel, snabb DIY bokhylla, använd trälådor; för extra atmosfär, leta efter lådor med utskrift på sidorna. Använd tunga naglar att fästa lådorna på en vägg, och använda parentes under varje låda för att stödja vikten. Beroende på väggen utrymme du arbetar med, kan du använda ett linjärt arrangemang ett rutmönster eller en mer offset design.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com