Typer av Picture Hangers

Typer av Picture Hangers

När hänga en bild, se till att välja lämplig hängare för jobbet. Detta undviker skador på väggar och andra ytor, och själva konstverket. Välj bland en mängd olika bild-hängare typer för ytor som gips, kakel och glas. Hitta de flesta av dem på någon hårdvara eller hem förbättring butik.

Bild-krokupphängd

Den traditionella bilden hängande krok kommer i en mängd olika storlekar och är klassad för tyngden det har att bära. För enkelhetens skull, ofta kommer med en spik genom kroken i 45-graders vinkel. Välj helt enkelt lämplig storlek för dina behov och sedan montera på väggen med nageln. Bilder hänga med tråd eller andra tillbehör på bilden.

Sawtooth Bild Hängare

En sågtand bild hängare ofta kommer fäst till mitten av den övre bilden järnväg och har tänder som pekar nedåt. Häng den direkt på en enda spik eller använda den med en bild-hanger krok. Tänderna möjliggör enkel justering av bilden på galgen, men centre kräver fortfarande mätningar.

Skum Board Hangers

Undvik att skada dina affischer och ramlösa konstverk genom att använda skum ombord galgar. Traditionella galgar använder spikar som lämnar hål i både affischen och väggen. Skum ombord hängare skjuta in i skum ombord, men hålla sig platt mot väggen med lim. Dessa kommer med tyg krok-och-loop fästelement, liksom.

Magnetiska Galgar och sugkoppar

För hängande bilder på metallytor, anser magnetiska hängare eller sugkoppar. Magnetiska galgar arbeta på någon magnetisk metall yta, som ett kylskåp eller ett arkivskåp. Sugkoppar arbetar på en plan, slät yta, inklusive glas eller kakel. Inte heller är ett alternativ för tunga konstverk och de bara hålla sig till helt plana ytor.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com