Hur Uppskatta kök remodeling

Kök remodeling kostnaderna varierar kraftigt baserat på ett antal faktorer. De genomsnittliga kök remodel kostar mellan $ 18,000 och $ 25,000, men kan nå upp till $ 100.000, beroende på storlek och detaljer utvalda. Att uppskatta kostnaden för kök remodeling förbereder en husägare för vad som väntar när man börjar på projektet. Innan du börjar uppskatta kostnaderna, avgöra hur mycket du har att spendera. Ställa budget innan du börjar hjälper dig att hålla saker i perspektiv och kan undvika överskridanden. Kom ihåg att många ombyggnader gå över budget när oväntade problem uppstår. Bygga i en buffert i remodeling budget så du inte kör slut på pengar.

Instruktioner

•  Bestäm omfattningen av kök remodel. Identifiera de områden du vill renovera, göra en lista över allt du kommer att förändras. Ta mätningar av rummet och objekt som du kommer att ersätta till exempel skåp och apparater. Detta möjliggör en mer exakt uppskattning. Om du byter golv, beräkna kvadratmeter genom att multiplicera längden och bredden av rummet. Gör en lista över material som behövs för varje projekt.

•  Granska din lista för att avgöra vilka projekt du kan slutföra på egen hand och som kommer att kräva en professionell. Jobb förda av en professionell kommer att ha extra arbetskostnader för att ta med i beräkningen.

•  Prioritera punkterna på listan. Markera objekt som är måsten för ditt projekt, saker du skulle vilja göra och extramaterial som du kommer att skära om budgeten inte kommer att tillåta dem.

•  Samla uppskattningar från professionella entreprenörer för delar av kök remodel att du inte hanterar själv. Ge listan över projekt och din budget till entreprenörerna så att de kan erbjuda förslag och ge dig en korrekt uppskattning.

•  Besök den lokala hem förbättring butik för att få exakta uppskattningar för de projekt du kommer att hantera själv. Ta din lista över projekt, mätningar och material som behövs. En liten anteckningsbok kan du skriva priserna på de olika materialen och gör anteckningar om finish och andra detaljer. De anställda på hemmet förbättring butik kan ge dig uppskattningar utifrån dina mått.

•  Ta all information hem. Beräkna summor för varje projekt i köket ombyggnadsarbete. Jämför summorna med din ursprungliga budgeten för att avgöra om allt passar in i den. Bestäm vilka projekt du kommer att slutföra och som projekten kommer att vänta.

Tips och varningar


  • Lämna el- och VVS-arbete till proffs för att undvika faror på vägen. Gasapparater behöver också en professionell installation av säkerhetsskäl.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com