Hur får man en takdusch Ljus

Ett enkelt och billigt sätt att piffa upp en gammal badrum är att installera en takdusch ljus. Projektet tar inte mycket skicklighet och kan göras på ett par timmar. Den viktigaste delen är att köpa rätt armatur med ett sigill som utformats särskilt för dusch bruk; Detta kommer att skydda ljuset och ledningar mot fukt exponering genom åren.

Instruktioner

•  Stäng av strömmen till badrummet vid huvudbrytaren.

•  Leta reda på exakta mitten av duschen genom att mäta längden och bredden av enheten och gör ett litet märke där varje mätning möter i mitten. Använd en borrmaskin för att göra ett hål där märket är genom taket upp i ditt vindsutrymmet.

•  Leta upp nyligen borrade hålet på vinden. Ta din infällda kan Armatur med dig och centrera den över hålet. Använd en penna för att spåra en cirkel runt burken ljuset.

•  Klipp ut innerväggar med den spårade cirkeln som en guide med din brukskniv. Släpp burken ljuset genom hålet och fäst det närmaste takbjälkar.

•  Skär en längd av 20-2 elektriska ledningar och anslut den ena änden till den infällda kan tända fixtur enligt tillverkarens anvisningar. Kör den andra änden till en effektlåda på vinden som är ansluten till ett ljus i samma badrum och ansluta kabeln till denna strömkälla. Helt enkelt matcha upp trådarna efter färg och använd tråd nötter att säkra på plats.

•  Klipp annan längd 20-2 elektriska ledningar och anslut den ena änden till den infällda kan armatur. Den här gången, kör den motsatta änden ner till ljusomkopplaren du vill styra ljuset. Det kan ta några försök, men lite hjälp kommer att göra det lättare. Växeln ljus plattan måste tas bort så att tråden kan gripas och fäst strömbrytaren ruta när synlig.

•  Sätt en glödlampa i burken ljus, slå på strömmen till rummet tillfälligt, och testa ditt arbete. Ljuset ska komma vidare. Stäng av strömmen vid brytaren en gång till.

•  Fäst takdusch armatur till infällda kan tända. Den armatur bör komma med en tätning som godkänts för användning i duschen; Detta är avgörande för säkerheten och framgången för ditt projekt, så ta med detta i installationen. När du är klar, slå på strömmen igen och sätta ljusomkopplare plattan på plats igen.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com