Hur att dekorera en Infälld Tak

Infälld, eller facket, tak ger en iögonfallande arkitektoniska inslag till ett utrymme. När husägare väljer att lägga dekorativa detaljer till en infälld tak, deras alternativ inkluderar färg, tapeter, gjutning och belysning. Tricket är att uppmärksamma den infällda tak utan att det ser ut på plats i utrymmet. Överväg alla alternativ innan man beslutar om detaljerna och designelement som är rätt för ditt hem och budget.

Instruktioner

•  Uppmärksamma vinkel funktionerna i infällda taket med gjutning. Välj en mörkare gjutning att framhäva djupet av taket facket eller stick med vita listen för att lägga elegans och dimension.

•  Installera en takfläkt i taket facket. Fläkten uppmärksammar arkitektoniska detaljer genom att göra rummet verkar längre. Välj ett fan som passar Rooma € ™ s dekor eller utnyttja rooma € ™ s läggas höjden genom att installera en fläkt med en standard eller förlängas mount, i motsats till en låg profil modell som är i jämnhöjd med taket.

•  Måla taket facket en kompletterande färg till rummet. Uppmärksamma taket facket genom att måla en annan färg än den omgivande tak eller väggar. Kompletterande färger eller nyanser som finns på motsatta sidor av färghjulet, spela ut varandra för att göra ett utrymme att känna sig mer dramatisk.

•  Applicera tapet till den försänkta sektionen av taket. Välj ett enkelt mönster, såsom ränder eller geometriska former, för att hålla det utrymme från känslan granna. Om möjligt, välj ett mönster som matchar övriga delar av rummet - inklusive sängkläder eller draperier - att knyta utrymmet tillsammans.

•  Installera takplattor på den försänkta delen av taket. Stick med monotona brickor för att skapa en mindre dramatisk övergång, eller välj färgglada eller mönstrade bitar för att göra taket facket sticker ut.

•  Måla en väggmålning på taket facket. Ge ditt rum en Sixtinska kapellet ser genom att skapa en dramatisk representation av en berömd konstverk, eller låta dina barn att måla taket facket i sina sovrum för att anpassa utrymmet. Anlita en professionell muralist om du donâ € ™ t trivs om din konstnärliga förmågor.

Tips och varningar


  • Installera infälld belysning i taket facket som ett alternativ till den takfläkt. Den infälld belysning är ett annat alternativ om du € ™ re planerar att installera formning eller måla taket facket, eftersom det ger belysning utan att dra ögat bort från detalj.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com