Hur man använder AC till DC-omvandlare

AC till DC-omvandlare är de konverterare som tillhandahålls på vitvaror och elektronik som kräver likström för att fungera. AC, eller växelström, är den typ av ström som bärs upp av den elektriska ledningar i hemmet; dina vägguttag ger växelström. DC, eller likström, är den typ av ström som produceras av avtagbar såväl som interna uppladdningsbara batterier. Därför, när du behöver använda en batteridriven apparat, eller en apparat som har en motor eller nätaggregat som körs på DC, med en plugg, använder du en AC till DC-omvandlare, även känd som en nätadapter.

Instruktioner

•  Bestäm vilken typ av nätadapter som du behöver genom att kontrollera bruksanvisningen för din apparat eller anordning om tillverkaren inte innehöll en adapter när du köpte varan. Se till att du använder en korrekt märk adapter för antalet volt DC som du behöver, och se till att produktionen kontakten eller kontakten passar exakt adaptern jack eller porten på enheten.

•  Sätt i adapterkontakten i adapterjacket i enheten. Ange antalet volt du behöver enligt den information tryckt på enheten eller som finns i bruksanvisningen om du använder en adapter som har mer än en effektinställning.

•  Anslut adaptern eller dess strömsladden i ett vanligt vägguttag.

•  Slå på enheten. Kontrollera att se till att den fungerar korrekt.

•  Använd enheten som vanligt, men låt inte adaptern överhettas. Växla till batteriström om höljet av adaptern blir för varm.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com