Hur man fixar Defekta Flyter på Hampton Bay Avfuktare

Hampton Bay avfuktare avlägsna fukt från luften för att minska spridningen av mögel och mögel i områden med dålig luftflöde. Vissa luftvägsbesvär förvärras av höga nivåer av fukt i luften, vilket gör en avfuktare en viktig apparat. När fukt avlägsnas från luften, är det uppsamlas i en stor hink. En flottör berättar att enheten stängs av när vattennivån når kapacitet. Fastställande flottören om det orsakar felfunktion ofta relativt enkelt.

Instruktioner

•  Skjut försiktigt hinken ur botten av avfuktaren för att få en ordentlig titt på flottören och flottörarmen. Normalt är flottör fäst vid änden av armen. Se till att det finns ingenting trassla runt flottörarmen. Flytta armen upp och ner för att testa rörelse. Främmande föremål i vattnet hinken kan tynga flottören.

•  Fäst ett litet block av polystyrenskum till slutet av flottörarmen med ett gummiband om den som medföljer enheten saknas. Något flytande nog för att höja flottörarmen när tanken fylls med vatten kommer att fungera. Du kanske kan köpa en ersättare float för din modell på linjen.

•  Byt ut kabeln flottörarmen och avstängningsbrytare. Slå av strömmen till enheten och ta bort skruvarna som håller den svarta brytaren i slutet av armen till enheten. Swap anslutningarna tråd till den nya delen och skruva den på plats. Fäst flyta från den gamla mekanismen till slutet av den nya armen och anslut enheten igen.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com