Olika Badrum Golv Idéer

Olika Badrum Golv Idéer

Badrummen är inte bara funktionella utrymmen, men ofta lyxiga reträtter från dag till dag påfrestningar i livet liksom. Effektiv och elegant badrum golv ändrar en vanlig bad till en som inte bara uttrycker ägarens personlighet men den övergripande designtema av hemmet. Golv för badrum varierar från kakel till trä; Det finns ingen brist på inspiration tillgänglig när det gäller att välja dekorativa golv för ditt badrum.

Tile

Badrum golvplattor finns i en mängd olika utföranden och färger som är lämpliga att använda i badrummet. Keramiska plattor är främst gjorda av lera och vatten. Den är bakad vid en hög temperatur för att bilda den färdiga produkten. Slutresultatet är en bricka som därefter är glaserad med färg för att bilda designen eller toppskiktet.

Porslin kakel är i allmänhet tillverkad av en blandning av lera och vatten, och tenderar att ha en tätare utseende och struktur än keramik, eftersom det bränns vid högre temperaturer. Detta gör det extremt okänsligt för vatten, vilket är en viktig faktor för badrum. Porslin, liksom keramik, har ett ytskikt av färg som kan chip eller skadas. Annars är det allmänna utseendet mycket liknar den för keramik.

Trä

Trägolv är ett annat alternativ för golv i badrum. Även om det är ofta tänkt att trä och vatten inte blandas, kan trägolv med framgång användas i badrum. Hårda träslag rekommenderas över mjukare träslag som tenderar att vara mer absorberande. Bra alternativ för ett trägolv kan omfatta: ek, lönn, körsbär, valnöt och hickory. Dessutom tillämpningen av en polyuretan yta går en lång väg att förhindra skador på och skevhet i trägolv. Polyuretan är en beläggning som appliceras över det översta lagret av trä som bildar en tätning som förhindrar exponering för vatten och fukt. Medan trä ger en varm atmosfär i badrummet, vara noga med att rensa upp några större spill eller läckage runt Rörmokarartiklar. Ett innovativt sätt att lägga trägolv till ett bad är att kombinera det med kakel golv i våtutrymmen. Den kakel golv ger en vattenavvisande golv i utsatta områden i badet, medan trägolv lägger till en känsla av textur och natur.

Natursten

Överväg att använda natursten för ditt badrumsgolv. Marmor, sandsten, travertin och även granit är natursten alternativ som ger en en-av-a-kind look till varje badrum. Kontrollera att den natursten som används har en liten mängd av textur för att förhindra halk i badet. Återigen, använd en kombination av natursten med kakel eller trägolv för att skapa ett bad med funktionella och vackra områden. Små tumlade marmor kakel kan användas för att bilda gränser runt kanterna på annars grundläggande klinkergolv, skapar ett elegant utseende för ringa kostnad. Polerad travertin golv kan kombineras med duschvägg kakel och handfat bänkskiva kakel för ett enhetligt utseende.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com