Hur att dekorera ditt hus för Spring

Hur att dekorera ditt hus för Spring

Våren kan vara ett välkommet tid på året efter en lång, kall vinter. Fånga atmosfären av våren ger en anda av frisk luft och jubel till ditt hem. Du kan dekorera ditt hem för våren med några ändringar, lägga till en känsla av öppenhet och naturen till rummen, spegla säsongens färger utanför.

Instruktioner

•  Välj pasteller och blommiga tryck för att återspegla återfödelse av naturen i ditt hem. Kast, kuddar, vaser och behandlingar fönster återspeglar dessa fjäder teman kan införlivas i ditt hem med minimal ansträngning eller kostnad. Håll ett liknande tema som går mellan alla dina accenter och de kommer att arbeta tillsammans för att göra ditt rum verkar enat och bekväma.

•  Fräscha upp ett helt rum med ett nytt skikt av färg. Färger som är ljusa och luftiga är ofta tyder på våren. Titta på några olika nyanser av din valda färg för att välja en som samordnar med din befintliga inredning.

•  Håll några krukväxter i ditt hem. Växter lägga till en touch av naturen till ditt hem, lägga till färg, värme och balans, enligt Jon Carloftis, trädgårdsdesigner och författare till "Bortom fönsterbrädan." En eller två plantor per rum gör rummen känns mer inbjudande, och deras gröna färger reflekterar skönheten i våren.

•  Använd naturliga tyger och texturer. Wicker möbler och jute mattor är exempel på strukturer som ger en känsla av naturen till ditt rum.

•  Placera färska blommor i ditt rum. Doften och ljusa färger är en påminnelse om att våren är i luften. När skär stjälkar, skär i 45-graders vinkel. Använd konserveringsmedel i vattnet för att förlänga blomma liv.

•  Låt solljuset in när du kan. Byt fönster behandlingar som har mörka färger eller tunga texturer med ljuspaneler som rör sig fritt.

Tips och varningar


  • När du handlar för färg färg, kom ihåg att överväga ditt rum vid olika tider på dagen då utomhus solljus kan påverka en väggfärg, vilket gör ett rum ljusare eller mörkare. Placera swatches av färg på olika väggar för att se hur belysningen kommer att påverka them.Preservatives för färska snittblommor finns på blomsterhandeln eller plantskolor.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com