Planlösning Idéer

Planlösning Idéer

Oavsett om du bygger ett hem eller försöker organisera utrymmet i din nuvarande bostad, kan golvet plan du väljer påverkar både effektiviteten och komforten av var du bor. Hem golv planen stilar kör allt från små och enkla till stora och genomarbetade. Planen golvet du väljer bör passa din stil.

Öppna It Up

För att skapa en mer effektiv utrymme, öppna den. Lämna ut väggen mellan kök och matsal och lägg en ö i stället. Låt utrymmen flöda in i varandra istället för att ha tydliga linjer mellan rummen. Inte stänga trappan ur sikte. Lägg en balkong eller en dekorativ ledstång. Inkludera fönster överallt för att ta in ljus. Skapa en master badrum som bara rinner ut i sovrummet.

Låna från det förflutna

Om en modern, öppen planlösning är inte för dig, låna från det förflutna. Har ditt hem byggt i en historisk stil, till exempel en Colonial eller en viktoriansk stil. För en touch av det förflutna utan en fullfjädrad stil, lägga till en bred veranda på framsidan av ditt hem, eller en andra berättelse balkong på framsidan. Lämna ett utrymme för en salong eller lägga till ett bibliotek. Om du föredrar en modern stil, kan du fortfarande integrera arkitektoniska element från det förflutna, såsom smidesjärn räcken i din design.

Skapa egna

Om varje planlösning man tittar på bara inte verkar passa, skapa din egen. Ta en stor bit rutat papper, en penna och en linjal, och skissa på en planlösning. Den första gången skapar kring en enkel utkast av vad du vill. Fastare sedan upp designen och rita planlösning igen för att skala. Välj en enkel skala du kommer ihåg, såsom 1/4 tum för varje 1 fot golvet. Om du har större rutat papper, göra den större eller tejp flera ark tillsammans för att slutföra projektet.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com