DuraCeramic & Chipping

DuraCeramic & Chipping

DuraCeramic kakel är en relativt ny typ av golv produkt som har många attraktiva funktioner men några inte-så-attraherande liksom. Många husägare njuta av mjuka flexibilitet golvet jämfört med keramiska plattor golv. Det är något lättare att installera och spricker inte, inte heller orsakar fallande glasögon för att bryta lika lätt som keramik gör. Men tillsammans med dessa fördelar kommer vissa nackdelar, liksom det faktum att golvet kan chip lätt.

Chip

Medan DuraCeramic motstår sprickbildning och är ganska motståndskraftig, är det värderas för sin mjukhet. Det är ingen överraskning att den minsta av repor kan orsaka att chip. Stilettklackar, sällskapsdjur klor och saxar, bland andra objekt, kan skapa repor och marker i kakel. Dessa problem kommer med territorium mjuka golv. Det enda sättet att reparera chips i DuraCeramic utan att ersätta hela kakel segmentet är att måla det med en konstnär måla i en färg som nästan matchar kakel.

Beskrivning

DuraCeramic är en relativt ny produkt som kombinerar attributen för keramiska plattor med plastgolv. Det är tänkt att vara mer bekväm och mer flexibel än keramiska plattor, men med samma klassiska look. För att uppnå detta, är det kakel som består av kalksten komposit som berikats med ett polymerharts. Detta gör det möjligt att motstå bryta från undergolvet expansion och kontraktion. I själva verket är DuraCeramic enklare att installera än typiska tiling eftersom det kräver mindre golvet beredning.

Fördelar

Trots sin känslighet för att repa, det finns fortfarande gott om anledningar till varför husägare kanske föredrar DuraCeramic. Produkten installeras i enskilda plattor som verkliga kakel, vilket ger flexibilitet linoleum och utseendet och byte enkel kakel. Det är lätt att installera på betong, trä, keramiska plattor och många andra typer golv. Det är inte fäller värmen lika lätt som keramiska plattor gör, så det har en varmare känsla. Du kan välja mellan olika mönster för att matcha med ditt hem inredning.

Care

DuraCeramic kakel kan vara lite svårt att hålla rent. Använd en blandning av ättika och vatten eller special DuraCeramic kakel rengöringsmedel för bästa resultat. Steam moppar får tråkig färg på DuraCeramic golv. För att undvika skölpar från möbler, placera tunga föremål såsom soffor och apparater ovanpå beskyddare kuddar. Åter injekteringsbruk och måla över repor som behövs för att hålla plattan ser sitt bästa.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com