Hur man förbereder ett badrum våningen till Tile

Hur man förbereder ett badrum våningen till Tile

Innan om kakel i badrummet, är det viktigt att förbereda golvet genom att ta bort det gamla golvet och inspektera undergolvet för skador. Om kakel i ett badrum kräver en jämn yta som är fri från sprickor och hål. Förbereda badrumsgolvet för kakel säkerställer kakel kommer att pågå längre och förhindrar eventuella skador på underlaget. Med hjälp av en cement bärplatta ger ett extra lager av skydd, vilket gör golvet kraftigare och mindre benägna att skada.

Instruktioner

•  Stäng av vattentillförseln till toaletten och spola tanken. Ta toaletten genom att skruva loss och ta bort de två muttrarna på varje sida, och sedan dra den rakt upp. Ställ toaletten åt sidan och inte på golvet som du arbetar med. Skrapa vaxet ringen från golvet och kasta den.

•  Ta bort det gamla golvmaterial. Om det är matta, vinyl eller linoleum, dra upp och använda en skrapa för att ta bort eventuella kvarvarande lim. Sopa och dammsuga golvet, ta bort allt skräp.

•  Ta ut alla spikar, häftklamrar eller skruvar kvar i undergolv, med en tång och en liten pry bar för att undvika skador på underlaget. Använd fog- eller spricka filler för att fylla eventuella hål eller sprickor i golvet. Om undergolvet visar sjunger av skador, såsom från vatten, byt området innan du fortsätter.

•  Täck golvet med en cement hjälpare styrelse material köpas från din lokala byggare leverans eller järnaffär. Backer ombord skyddar din sub golv från framtida vattenskador genom att lägga en fuktspärr.

•  Mät badrum golv och kapa hjälpare styrelse att passa rummet. Använd en vinkelhake att göra mål din klippa och använda ett metallblad fräs för att skära hjälpare styrelse. Fastställa hjälpare styrelse över golvet och skruva in i golvbjälkar ungefär var åtta inches. Lämna ett mellanslag mellan brädorna och fyll i med thinset murbruk, med hjälp av en tejpning kniv.

•  Använd glasfiber gemensamma tejp för att täcka sömmarna och applicera ytterligare ett lager av thinset murbruk. Börja lägga kakel på badrumsgolvet när murbruk uppsättningar.

Tips och varningar


  • Se till att din golvet är robust. Om inte, använd plywood för att göra grunden acceptabelt för kakel golv.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com