Hur får man en Cherry Finish på Maple Skåp

Hur får man en Cherry Finish på Maple Skåp

Skapa en körsbärsträ finish på lönn med en körsbärsträ fläck och en halvblank trä finish. Maple är ett hårt och robust trä, så det är perfekt för skåp, men ett körsbär yta kommer att ge denna ljusbruna trä en rik röd-brun färg. En körsbär finish på lönn kommer också att skydda träet så det kommer att pågå längre och hjälpa skåp behålla sin attraktiva överklagande i ett kök, badrum, sovrum eller kontor.

Instruktioner

•  Använd medel sandpapper på ytan av lönn skåp för att jämna ut ojämna områden. Du ska kunna köra handen över ytan av träet utan det motstånd fingrarna eller skapa splitter. Använd sedan fint sandpapper för att gå över träet igen för att skapa en ännu jämnare yta som förberedelse för färgning och efterbehandling.

•  Torka ytan utanför slipade lönnträ med en ren, torr trasa för att ta bort damm och smuts innan färgning. Gå över träet flera gånger med en ren, fuktig trasa för att se till att ingenting kommer att fångas i fläcken eller finish på träet.

•  Lägg ut en plast presenning för att skydda det område där du kommer att färgning och efterbehandling, och täcka händerna med plasthandskar. Testa din cherry fläck på en skrot av lönnträ och låt fläcken torka för att se hur färgen kommer att ta att träet innan du börjar färga ditt skåp.

•  Applicera oljebaserade körsbärsträ fläcken med en stor, hård pensel. Gå över ytan av skåpet med jämna drag av fläcken och se till att du täcker ytan av skåpet jämnt. Låt fläcken inställd för 15 minuter för att se hur färgen tar. Lägg en eller två rockar av färg, beroende på hur mörkt du vill att körsbärs fläcken visas på lönnträ. Låt körsbärs fläcken torka i minst fyra timmar mellan rockar.

•  Avsluta cherry-färgade lönnträ med en halvblank polyuretan trä finish för att ge det en ännu rikare färg och en glänsande glans. Ta bort damm från ytan av den färgade, torr ved med en torr trasa, och se till att du ställa in att arbeta på plast presenning och på väl ventilerad plats. Rör en halvblank finish med en trä pinne och slitplasthandskar innan du lägger målgång till träet.

•  Använd en ren, hård pensel för att tillämpa finish på ytan av körsbär fläckade trä i ett jämnt lager med pensel omfattande stroke. Tillåt sex till åtta timmar för den första coat torka. Applicera två jämna rockar och låt färgade och färdiga trä torka. Låt minst 12 timmar för ytan utanför lönn trä skåp torka helt.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com