Hur att dekorera med Burnt Orange Färger

Hur att dekorera med Burnt Orange Färger

Ett av de första stegen i hemmet design är färgval. Tillsatsen av en accentfärg, såsom bränd orange, kan lägga en touch av värme till alla rum i ditt hem. Para ihop en bränd orange brytning med många andra färger som vitt, grädde, blå, solbränna, brunt, rött, grönt eller ens lila. Alla färger bredvid eller mittemot orange på färghjulet kommer ihop fint med rika färger. Förutom den myriad av färgkombinationer, kan bränd orange användas i nästan varje design stil, från modern till traditionell.

Instruktioner

•  Plocka upp färgrutor eller små färgprover på din lokala färghandel och placera dem i ditt rum. Den färg du väljer för ett sovrum kommer sannolikt inte vara samma färg du ska välja för ett vardagsrum.

•  Måla små prover av de brända orange nyanser du valde, antingen på väggen eller en bit skrot trä. Jämför dessa färger under olika ljusförhållanden, till exempel dagsljus, lysrör och glödljus. Bestäm den färg som fungerar bra i alla ljusförhållanden som finns i rummet.

•  Måla bara en accent väggen för en pop av färg eller att lägga till en brännpunkt i ditt utrymme där inga arkitektoniska detaljer finns. Använd tapet med brända orange färger eller undertoner för specifika utrymmen, såsom kök eller badrum. Om du använder tapeter, hitta en utskrift där bränd orange är den primära färgen.

•  Lägg till ytterligare accenter i hela utrymmet med den brända orange färg. Ett vardagsrum miljö kan motivera en stor matta med brända orange färger, medan ett badrum miljö kommer att gynnas av en mindre bad matta eller en overhead armatur med en bränd orange glaskupa. Placera konstverk i ditt rum som plockar upp inte bara bränd orange färg, men också alla andra färger du har i rummet. Se till att din accent väggen är inte den enda plats där bränd orange visas; lägga till andra element i hela för att skapa en sammanhållen utrymme.

Tips och varningar


  • Använd bränd orange sparsamt; för mycket i ett rum kommer att göra ditt rum ser mörk och små.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com