Populära Hardwood Floor Färger

Populära Hardwood Floor Färger

Ändra färgen på din trägolv har en omedelbar effekt på känsla i rummet. Ljusare färger inte visar smuts, utan också ge rummet en lättare känsla. Mörkare färger har en dramatisk look som inte kommer att visa smuts lika lätt. Innan plocka en populär trägolv färg, titta på din egen smak och stil, inklusive dina möbler, och hitta en nyans som kompletterar dina befintliga bitar.

Bamboo Flooring

Enligt Harrington College of Design, är bambu ett populärt golv trend. Bambu är en hållbar resurs eftersom det växer tillbaka även efter beskärning, vilket gör det till en favorit med dem som är intresserade grön levande. Bambu har också en ljus färg som ser väldigt glansigt när förseglade och polerad. Bambun har en tendens att ge rummet en asiatisk känsla, men den asiatiska utseende minimeras när de blandas med rätt tillbehör.

Bedrövad Hardwood

Harrington Designhögskola listar också bekymrad lövträd som en av de översta våning trenderna från 2010. Designers skapar bedrövad golv med stålborstar och metallskrapor, som ger golven en slitna looken. Golven är täckta med flera lager av mörk fläck innan beklämmande inträffar. De borstar och andra verktyg tar bort en del av fläcken, låta olika lager av golv skina igenom. En klarlack eller tätningsmedel skyddar golv, hålla fläck på träet.

Ljusare färger

PPG Wood Coatings beskriver ljusare färger som populära trägolv färger. Affärs regissören Tom Irwin hävdar att husägare söker nyanser som har en mer naturlig känsla och de som efterliknar verkliga livet nyanser. Naturliga nyanser av off-white, grädde, och sand är alla favoriter med husägare. Irwin hävdar också att husägare söker naturliga golv utan blekning eller färgämnen som tenderar att ha en hemmagjord look.

Ovanliga färger

PPG är också att se en ökning av mer ovanliga färger som tidigare osedda i hemmet golv. Metalliska nyanser som har lätt glänsande yta och ljusa blues är också vanliga. Blues har en svalare utseende som liknar havet och lyser upp ett rum. Metalliska nyanser är varmare och ge rummet en mer dramatisk känsla. Irwin ser också en ökning av ljust gult, turkos, varmt orange och rika nyanser av rött. Enligt Irwin, är husägare letar efter sätt att få färgerna från hela världen i sina egna hem.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com