Hur man byter vattenskadade Sheetrock

Hur man byter vattenskadade Sheetrock

Sheetrock hittas på väggar och tak i nästan alla hem. Den fäster direkt på bultarna bakom det och målas. Vatten-skadad sheetrock kan vara en ful plats på insidan av alla hem. Vare sig från en översvämning, en explosion rör eller en läckande toalett kan vatten skada alla typer av sheetrock. Det enda sättet att fixa det är att ersätta den omedelbart.

Instruktioner

•  Leta all den skadade sheetrock. Ta bort alla gjutning eller annan trim bifogas sheetrock. Skjut en liten spackel bakom listen längs basen av sheetrock och försiktigt bända bort det. Ställ den åt sidan för framtida bruk.

•  Leta eventuella skruvar som håller Gips på bultarna och ta bort dem med en borrmaskin. Hammer i den skadade gips var som helst och börja dra ut det ur väggen genom hålen du hamrade med en pry bar.

•  Skär bort mindre bitar av gips med en mattkniv. Fortsätt i samma process tills hela 4-by-8 fot ark Gips har tagits bort från reglarna. Inspektera bultarna och kontrollera att de är rena och inga gips rester kvar.

•  Ställ in ny bit av gips upp mot reglarna och skruva fast med eller skruvar och en borrmaskin. Sätt en skruv var 8-inches upp varje stud längs hela bit gips. Borra skruvarna tills huvudet är i jämnhöjd med gips.

•  Täck sömmarna mellan bitar av gips med fogmassa. Applicera ett lager med en tejpning kniv för att täcka fogarna mellan bitarna. Kör gemensamma band över leran efter att den har torkat över natten och lägga ytterligare ett lager av föreningen till sömmarna före målning gips.

•  Placera ett rör av konstruktion lim i en täta pistol och avskurna spetsen med en mattkniv. Squirt en liten pärla över baksidan av listen du bort och fästa den tillbaka på nya gipsskivor. Håll den på plats så att limmet kan fästa på väggen och köra dina händer över hela ytan av profilen.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com