Hur man väljer färg på ett laminat Wood Floor

Laminatgolv introducerades 1982 och är ett syntetiskt material tillverkat för att ha utseendet av traditionella trägolv. Till skillnad från trägolv, dock laminat repar inte eller buckla och är förvånansvärt lågt underhåll. Laminat har dessutom fördelen av att vara tillgänglig i färger och mönster som skulle vara svårt, om inte omöjligt, att uppnå med traditionell trägolv. På grund av de många färgerna som finns i laminat, kan minska ner urvalet vara utmanande. När du gör bosätta sig på en färg, men du kommer att ha nytta av en vacker och slitstarkt golvmaterial som kan pågå i 15 år eller mer.

Instruktioner

•  Tänk färgerna i andra heminrednings poster såsom köksluckor, golvlister, tabeller och soffor. Medan färgen på dina väggar kan lätt ändras, kan dina mer permanenta inredning inte vara. Välja en färg på laminat som smälter väl med andra möbler i ditt hem ska vara ett primärt mål.

•  Utvärdera områden i ditt hem som är den mest trafikerade. Dessa rum kan kräva en ljusare färg på laminat. Hög trafikområden visar slitage mycket snabbare än låga trafikområden. Den ljusare färgen hos laminatet är, desto mindre uppenbara gradvis bortnötning av färgen kommer att vara.

•  Välj märket på laminatgolv som du vill köpa innan utvärdera dina färgalternativ. Olika företag har vardera en viss summa färger att välja mellan. Att veta i förväg vad dina färgalternativ är kommer att rädda dig från att välja en färg bara för att upptäcka att det företag du vill köpa golv från inte erbjuder det.

•  Ta hem prover av laminatgolv för att inspektera hur färgen ser bredvid dina andra möbler och inredning. Placera även golvprover nära ett fönster för att se hur färgen ändras som de tillgängliga ljus ändras under dagen.

•  Undersök golvprover i varje rum som du tänker lägga golv. Medan en mörk körsbär kan kvitta inredning i rummet eller sovrummet vackert, får samma färg gör ett kök eller badrum verkar trista.

•  Fundera på om du planerar att sälja ditt hus inom en snar framtid. Även laminat finns i ljusa och klara färger som kan överklaga till dig, väljer fler traditionella färger kommer att göra ditt golv vädjan till ett större antal köpare.

Tips och varningar


  • Satsa på laminat med en tjock kärna. Ju tjockare kärna laminatet du väljer, desto längre kan du förvänta dig att det ska hålla.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com