Hur att jämföra de 20 Hem avhärdare

Hårt vatten avser vatten som innehåller kalcium och magnesium. Dessa element korrodera rör och reagerar med avskum på ett negativt sätt, bildar en gummiartad film som drastiskt minskar effektiviteten i duscha eller bada. Avhärdare lägga natriumjoner i din vattenförsörjning, vilket ersätter kalcium- och magnesiumjoner, vilket skapar en mindre slip form av vatten. Jämföra de 20 avhärdare på marknaden är en klok idé innan du köper. Helst bör du kunna besöka varje butik plats för att undersöka enheten och prova vattnet.

Instruktioner

•  Besöka varje butik och fråga vad kapaciteten för varje avhärdare är. Helst behöver du en 70.000-till-100000-grain kapacitet för de flesta hem. Något mindre än detta kommer inte att vara tillräckligt för ditt hem. Anteckna varje svar som du får.

•  Fråga hur ofta vattenavhärd regenererar. Vissa avhärdare regenerera automatiskt efter en viss tid, medan andra regenerera beroende på hur mycket vatten du har använt redan. Maskiner som kräver att du fylla dem är mer effektiva och kostnadseffektiva.

•  Ta reda på hur lätt eller svårt att maskinen är att installera. Fråga om säljaren kan göra en snabb demonstration för dig, eller om det finns ett diagram eller instruktion paket för dig att titta igenom för att bedöma hur komplicerad installationen är. Anteckna dina observationer. Ta reda på hur mycket företaget avgifter för en professionell installation. Notera denna siffra ner.

•  Fråga säljaren vid varje butik för att förse dig med litteratur eller bevis på tillverkarens meritlista. Fråga om företaget erbjuder en garanti och vad dess villkor är. Notera dessa svar ner.

•  Fråga efter prov av vatten från varje avhärdare. Håll den mot ljuset. Titta på ljusstyrka vattnet. Ta en liten klunk. Det ska smaka fräsch och ren. Skriv ner dina tankar om sitt utseende och smak.

•  Stick ett finger i din vattenprov och badda en droppe på huden. Analysera hur det känns. Vattnet ska kännas rent och ren, inte klibbigt. Låt droppen torka på huden och tryck där det var. Det bör inte finnas någon känsla av en rest. Skriv ner alla dina intryck om denna upplevelse på din pad.

•  Ta reda på kostnaden för varje avhärdare och skriva ner denna siffra. Analysera alla dina anteckningar innan de fattar ett slutgiltigt beslut.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com