DIY Vinyl Golv Cloth

By Urmila

DIY Vinyl Golv Cloth

Vinyl skurtrasor är värdefulla tillgångar för ditt hem om du har husdjur eller barn. En plastmatta trasa placerad under ett bord eller barnstol kan göra enkla spilld mat och dryck för att rensa upp och minska risken för matta eller kakel fläckar. Vinyl skurtrasor är bra att använda när skydda golvytor under hantverk projekt eller barns lek projekt. Med hjälp av dubbla veck kantbandet, kan du skapa en plastmatta trasa klippa till önskade mått i ungefär en timme.

Instruktioner

•  Bestäm storleken på vinylskurtrasa önskas och köpa vinyl från bulten på hantverk eller tyg butiker. En bra storlek för barnstol golvskydd är ungefär 36 av 36-inches. En trevlig storlek för mer golvtäckning är 6 av 9 meter. Köp nog dubbel-faldig kantbandet i kant alla fyra sidor av vinylskurtrasa.

•  Lyft tryck fot symaskinen. Sätt i ett hörn av den vinyl nedanför. För in kanten av vinyl i vecket av kantbandet. Sänk trycket fot för att hålla både i läge. Det är lättast att varva ner på kantbandet från papp bipacksedeln och låta bandet att hänga längs vinyl kant medan du syr. Använd inte raka pinnar som de skadar vinyl. Om du behöver för att säkra kantbandet till vinyl, använd lätt att avlägsna målartejp.

•  Sy dubbelvikningen kantbandet längs kanten av vinyl med hjälp av ett brett placerade sicksack och en sömsmån lika med bredden av den dubbla gånger kantbandet (vikta bredd). Dubbel-faldig kantbandet finns i bredder från ca 4/1 tum till 3-inches bred. Den dubbla veck av kantbandet tyget eliminerar behovet av att fålla eller avsluta några råa tygkanterna.

•  Fortsätt att föra in vinyl kanten i bandets veck. När du kommer till slutet av bandet och har fortfarande mer att sy, vik i slutet under 1/4-tums att dölja den råa tygkanten och håll den där. Placera den vikta änden av det nya paketet / remsa av kantbandet över den och fortsätt sy.

•  Klipp bort överflödigt band när du når slutet av ditt band ansökan. Vik slutet under 1/4-tums och sy lodrätt över änden, eller geras hörnet genom att vika den så att den bildar en triangulär punkt och sy diagonalt för att säkra änden.

Tips och varningar


  • Vinyl finns i olika tjocklekar, fasta färger, grafik och transparenta sorter. Vinyl finns även med flanell uppbackning.
  • Använd alltid rätt symaskinsnål när du syr i tjocka material som vinyl för att minska risken av nålen bryta under drift.

Comments

Relaterade artiklar