Hur att dekorera en Omgjort vindsutrymmet

Hur att dekorera en Omgjort vindsutrymmet

När du tänker på en vindsutrymme, kanske du visualisera ett rum fullt av dammiga lådor, full längd speglar eller ens spöken, men en omdesignad vindsutrymmet ger dig möjlighet att snabbt bli av med dessa förutfattade meningar om vad en vind borde vara. Din omgjorda vinden kan vara en elegant plats att arbeta på din roman, ett område som du tränar gitarr eller ens ett mysigt gästrum. Men du tänker använda din vind, det finns ett antal sätt du kan inreda ditt vindsutrymmet.

Instruktioner

•  Organisera de objekt du lagrar på vinden. Även med färska mattan och ny färg, du sannolikt har några rutor som du behöver för att lagra i din vindsutrymmet. Förvara dessa organiserade och förbättra utseendet på din vind. Förvara boxed poster i kraftiga plastbackar, snarare än kartonger. Tydligt märka utsidan av varje låda och stapla dem i ett hörn eller åt sidan. Alternativt kan du placera måste-ha lagerposter i en trä skåp eller dekorativa stammen.

•  Placera lampor i hela rummet. Oavsett om du väljer golv, bord eller vägglampor är upp till dig, men ordentlig belysning är viktigt i alla vindsutrymmet. Attic fönster tenderar att vara små, så lyser upp rummet med flera snygga lampor.

•  Placera flera dekorativa skinnfällar på golvet för att lysa upp ditt utrymme. Oavsett om du har vägg till vägg mattor eller trägolv, välj ett par färgglada mattor område för din vind. Förutom att erbjuda värme och komfort för dina fötter, område mattor öka färger som redan finns i ditt rum och bidrar till att förhindra det utrymme från sken för mörk eller trista.

•  Minimera mängden väggkonst du hänga. Även om det är väl bra att hänga en bild eller två, kan de lutande väggar en vind snabbt bli belamrad med alltför många porträtt. Istället för att hänga upp hela din fotosamling, välj en eller två favoriter och förvara resten.

•  Välj bekväma, lätta möbler för ditt rum vinden. Inte överväldiga dig med tunga antikviteter, eftersom rörliga objekt i och ut ur en vind är svårt. Istället väljer enkla föremål som är bekväm att sitta i och lätt att flytta.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com