Faux Målning & Glaze Tekniker på Gips

Faux Målning & Glaze Tekniker på Gips

Faux målning och glasyr tekniker på gips ger rikedom och lägga textur. Dessa målningstekniker lägga drama och pizazz till en gips projektet vid vanliga, gör endimensionella färger inte göra projektet pop. Kreativa faux målning och glastekniker erbjuder även billiga sätt att uppdatera utseendet på tråkig gips.

Faux Crackling

Måla utsatt för väder eller vänster under långa perioder i ett övergivet hus ofta sprickor i en intressant, slumpmässigt mönster. Replikera effekten på gips med en kommersiell weathered sprakande produkt. Vid applicering mellan färglager produkten gör att den översta färgen att spricka, avslöjar baslacken. Ju mer kontrast mellan baslack och överlack, desto mer dramatisk spraka effekten.

Faux Granit

Granit finns i många mönster och färger. Faux målning gjord för att likna granit innebär en tre färger snyltar process avslutade med stänk. De små prickar av färg som täcker ytan liknar korn granit namnges för. Detta är ett utmärkt val för gips projekt därför att den förändrar utseendet på plana ytor, lägga massor av textur.

Faux Kalksten

Även trompe l'oeil (franska för "trick i ögat" --- uttalas trumf loy) sten på gips ser invecklad, kallar tekniken för svampen och stänkte galler slutade med enkla höjdpunkter. Den svåraste aspekten av sten skapas på gips innebär inrättande nätet, räkna storleken och upprepning av blocken, markera dem på ytan, och tillämpa maskeringstejpen. Undvik att göra alla block exakt samma. Oegentlighet lägger till tecken på stenen.

Glaze Förgyllning

Glasyr förgyllning tillför elegans och förfining till projekt. Många produkter på marknaden producera en metallfinish, inklusive färg, pulver och grädde medier. Bläddrande erbjuder en av de mest slående utseende med små, oregelbundna åsar där bladen lappar, som skiljer den från andra förgyllning tekniker. Applicera alltid guld eller silver bläddrade över en målad yta.

Glaze Striping

Lägga ränder till gips ger en skräddarsydd look till inredningen. Medan vanligt kontrasterande färger ger en stilig look, nästan alla andra målningsteknik bidrar till rikedomen i ett randigt mönster. Efter planering och märkning av upprepning på basen belagda ytan, helt enkelt tejpa upp de alternativa sektioner och tillämpa en kontrasterande glasyr på de exponerade delarna. Ränder kan erbjuda antingen en subtil eller djärvare uttalande beroende på kontrasten mellan färgerna.

Glaze Dragning

Dra, även känd som Strie, blev populär i det 18th århundradet. En drog gips projektet skapar i allmänhet en mer formell utseende beroende på vilka färger som används. Dra effekter varierar från subtil och elegant med ljusa och pigg. Applicera glasyr till målade gips med en liten pensel eller roller. Med glasyr fortfarande är våt, dra en borste rakt ner genom den för att skapa fina strimmor. Denna teknik kräver en stadig hand, övning och tålamod.

Glaze Colorwash

En enkel teknik, ser colorwashing ljusa och luftiga. Det skapar en livlig, rustik eller pastorala motiv. Klar med transparent glasyr, eftersom det sport en strukturerad utseende som döljer brister, det är perfekt för att lägga nytt liv till putsytor på mindre än perfekt skick.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com