Lägga Sand textur till en Gips med lera

Lägga Sand textur till en Gips med lera

Använda putsblandningar som går av namnen på fogmassa, lera eller spackel är grunden för att skapa strukturerade ytor på väggar. Det finns myriader av alternativ för de typer av texturer som sträcker sig från slipade texturer till att lägga gnistrar eller färgat grus att virvlar runt eller något annat du kan drömma upp. Leran torkar precis som du lämnar den, bara något ljusare i färgen. Lägga sand till lera är ett av de enklaste tillägg för att arbeta med, oavsett om du färg mixen eller inte.

Instruktioner

•  Fyll i eventuella hål eller sömmar i gips innan du lägger den texture lera. Använd fogmassa för att fylla hålen och att släta över sömmarna. Torr, sand och upprepa tills väggen är slät.

•  Blanda ihop en sats av fogmassa och vatten i en 5-liters hink, med användning av en metallSTÖT att kombinera dem. Lägg vattnet långsamt, hålla register över varje tillsats så att du kan replikera receptet för framtida partier.

•  Lägg fin sand till lera och vatten blandning. Sand finns i olika storlekar som kallas maskor: ju högre värde, desto finare sanden. Självklart använder finare sand resulterar i en finare konsistens som inte är lika självklart som det grövre mask av sand. Mosa sanden i leran tills du har jämnt det att få den konsistens du vill ha.

•  Sprid slipas lera i gips ytan med en 6-tums gemensamma kniv. Experiment på en bit reserv Gips att hitta en struktur som du gillar. Några idéer inkluderar snyltar den våta leran, med hjälp av en pensel för att skapa alternerande penseldrag, rullar över leran med en roller eller bara skapa virvlar med den gemensamma kniv.

•  Arbeta snabbt för att täcka en vägg, som gips ytan tenderar att absorbera fukt i leran och torka den inom några minuter.

Tips och varningar


  • Sprid en presenning över golvet för att fånga spill.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com