Royal Crest Siding Färger

Siding ständigt utsatt för vittring effekterna av elementen. Medan solen kan bleka färg och mörkare trä över tid, motstår vinyl rost och röta bibehållen lysande färger som inte är målade på men blandas in i vinyl under dess framställning, vilket ger Royal Crest möjlighet att erbjuda flera färger av vinyl som inte kommer att blekna med tiden och slitage.

Vit

Med nyanser både skarp och varm, är vit den vanligaste huset rangerbangård färg. Ljusa vita kompletterar flera andra nyanser som används för trim eller hem tillägg, som däck eller uteplatser. Också vitt reflekterar värme från solen, vilket kan sänka elräkningen samt temperaturen i hemmet. Pure White sidospår från Royal Crest visar smutsen lätt och kräver ofta uppmärksamhet och rengöring. På grund av detta och eftersom ljusstyrka rent vitt kan vara svårt att hålla i direkt solljus, många husägare väljer varmare benvita nyanser som Linne och beige. Dessa nyanser är ljusa och reflekterar ljus utan intensiteten i White.

Gul

Ljus och glada men mindre konventionella än vit, är gul en varm färg som både reflekterar solljus och döljer måttlig damm och smuts. Royal Crest ger gul i ljusgul nyans samt en mörkare och rikare tappning Cream. Dessa nyanser är kompatibla med grå och blå, men kan visas smutsigt intill rent vita knutar.

Grön

Även grönt är inte lika vanligt som vissa andra hus sidospår färger, erbjuder Royal Crest en ljusgrön nyans som är ljus och kompatibel med grått, vitt och även röd klippning. För mörkare färgade hem, är Cypress en gråaktig grönt som ger diskret värme. Denna skugga kompletterar också häckar och andra naturliga omgivningar.

Blå

En annan favorit färg för hemma ytterväggar, är blå finns i två nyanser. Sterling är den lättaste som erbjuds av Royal Crest, uppträder som en finkornig, nästan babyblå medan Blå Grå är en djupare och varmare färg. Antingen skuggan är kompatibel med vit, grå och nyanser av grönt trim.

Gray

Royal Crest Siding erbjuder grått i flera nyanser, inklusive blåaktiga nyanser som Gray, Blå Grå och drivved till gröna färgade grått, såsom lera och Flag, och även brunaktiga greys, såsom Wicker, Sand och Pebble Clay. Var och en av dessa nyanser är en cool neutral färg som går med både ljusa och mörka färgscheman och inte tillräckligt mörk för att absorbera för mycket ljus.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com