Hur man installerar en Copper Backsplash

Hur man installerar en Copper Backsplash

Många husägare vänder sig till koppar backsplashes som alternativ till kakel, på grund av de färg, variationer och enkelhet som de kan ge. Installationen är en mycket enkel gör-det-själv-projekt för en husägare. Koppar backsplashes är gjorda av tunna ark som kan pressas in i något mönster, skurna i någon form och fått en patina som kan lägga till färg till ditt kök inredning.

Instruktioner

•  Mät platsen där koppar kakel kommer att installeras, med måttband. Mät bredden och längden för att fastställa den totala kvadratmeter.

•  Såg 1/4-tums plywood till mätning av backsplash området. Märk fram- och baksidan av plywood så det finns ingen förvirring om hur man installerar det. Klipp ut de områden där de elektriska boxar är belägna.

•  Sätt kopparblad på golvet med framsidan nedåt. Sätt cut plywood på toppen av det och beskriver hur plywood på kopparplåt. Detta säkerställer kopparn kommer att matcha dimensioner plywood exakt.

•  Använd en karborundum-kapskiva för att skära kopparplåten. Denna såg hjulet skär lätt kopparn till storlek och någon öppning du behöver mitt i plåten. Använd handskar och skyddsglasögon vid skärning.

•  Applicera konstruktionsbindemedel till baksidan av 1/4-tums plywood och väggen. Ett populärt märke som kan hittas i många lokala järnhandeln är Liquid Nail. Se till att du köper rätt lim som är tänkt att hålla upp virke till väggar vertikalt, eftersom det finns många olika typer av lim tillgängliga. Häng plywood på väggen och pressa för att säkerställa plywood gör full kontakt med väggen.

•  Vänta tills limmet på plywood och väggen är torr och säker innan du applicerar konstruktion lim på baksidan av koppar. Applicera tillräckligt lim så kopparn inte bubblan kommer när den placeras på plywood. Applicera limmet i fläckar om storleken på ett kvartal, och om du ansöker flera blad se till något mönster som är på ark lappar.

•  Hammer i koppar naglar var 12 inches längs kanterna på kopparplåt för att säkra koppar med plywood. Borra hål vid behov för att hjälpa till med naglarna.

•  Klipp trim bitar till storlek och placera dem över kanterna på koppar kakel. Säkra trim bitar med efterbehandling spik eller bygg lim. Placera en sträng klar silikon i botten av koppar där den möter bänkskivan, för att säkerställa en vattentät tätning.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com