Hur man gör en Garde Flyer

By Urmila

Oavsett om det är att lära nybörjare grunderna i trädgårdsskötsel, ger utbildning till dina kunder, eller hjälpa till att skapa en gemenskap av grönsaksodlare, kan ett flygblad om trädgårds vara ett effektivt allmosor att utbilda andra om en givande hobby och livsstil. Nyckeln till något bra flygblad är att bara ge den information som behövs på ett snabbt och enkelt format som är lätt att läsa och förstå. För trädgårdsmästare, har du redan en företagsintern publik intresserad av att lära mer; Allt du behöver göra är att skapa hur de kommer att visa informationen.

Instruktioner


Skapa din Flyer

•  Gör en lista över alla objekt som du tycker borde vara med i din flyer. Detta kan ha att göra med att plantera frön, trädgårds layout och saklig information om din zon, frostfria datum, eller specifik information om perenner, annu eller frukt och grönsaker.

•  Välj din layout. Vill du att din flyer för att ha en trippelvikt stil, vara en enkel ett ark allmosor, eller en bi-faldig front-och-back flygblad? Layouten du väljer kan bestämma hur du vill täcka ditt ämne. Större öppna områden tenderar att involvera mer djupgående information, medan små utrymmen är bra för snabba tips eller trivia.

•  Skriv ditt innehåll. Välj hur mycket utrymme du vill ägna åt varje ämne. Håll ditt innehåll kort och rakt på sak att passa in utrymmet som krävs för varje avsnitt.

•  Var inte rädd för att ändra dig i planeringsstadiet. För en grönsaksodling flygblad, om du befinner dig ta upp sjuttiofem procent av ditt utrymme att prata om tomater, överväga att skapa mer än ett flygblad och bryta varje ner till bara en grönsak, snarare än att försöka klämma alla andra grönsaker i den senaste tjugofem procent.

•  Rita ut din flyer på papper först genom att dra i lådor av innehåll och märkning där du vill ha specifika bilder eller illustrationer. Glöm inte att ta med dina kontaktuppgifter, om det behövs.

•  Skapa slut flygblad genom att utforma i bilderna av växter eller grönsaker (antingen markeras eller användas som bakgrund) och tillämpa olika typsnitt för din text. Gör något tilltalande för ögat och viktigt för läsaren. Skär information som inte verkar nödvändigt eller skräpar upp på sidan.

•  Bestäm om du ska skriva ut dina flygblad hemifrån eller "outsourcing" till din lokala utskrifts- och kopieringsbutik. Tänk på kostnaderna för att betala för kopior kontra vägtull flygblad kan ta på din färgbläck. Fem dollar till Staples kanske inte så mycket jämfört med $ 30 det kommer att kosta dig att köpa en ny färgpatron.

Tips och varningar


  • Tänk dina typsnitt och inte överdriva växla upp stilen. En trevlig djärv header kan se lika bra med en enkel typsnitt än att ha något svårt att läsa för den skull bör förbättra din design.
  • Inte svämma din flyer. Om du har svårt att fokusera på ett visst område i reklambladet, har du översvämmade läsaren med alltför mycket information på för lite utrymme.

Comments

Relaterade artiklar