Hur Inred och dekorera ett kök

Hur Inred och dekorera ett kök

Inredning och utsmyckning ett kök är en fråga om personlig preferens. En husägare ideal lantkök kan vara en annan är ond dröm. Men prioriteringar för alla som inredning och utsmyckning ett kök ska vara ergonomi och pragmatism. Familjen kock måste vara bekväm när han arbetar. Han behöver ett kök där han kan nå och hitta allt lätt. Ett utrymme som denna, oavsett storlek, kommer sannolikt att behaga den person eller personer som använder den.

Instruktioner

•  Satsa på ugn, kylskåp och diskbänk i ett snyggt triangel med minimala steg från den ena till det andra. Noggrant planera arbetsområden, med beaktande där maten kommer att placeras efter att den tvättas och sköljas, där den kommer att prepped för matlagning och var den kommer att placeras efter det har tagit bort brännaren eller ut ur ugnen. Placera diskmaskinen inom räckhåll för diskhon. Lokalisera skåp nära diskmaskinen så att de kan lagras enkelt.

•  Planera din förvaring med komfort i åtanke. Har familjen kocken har en dålig rygg? Sedan planerar att lagra grytor och pannor på overhead rack istället för i låga skåp. Är familjen laga tall? Designa ett kök med massor av höga skåp.

•  Ställa ut vad du älskar att använda i köket. Förutom att hänga dina grytor och kastruller från overhead rack, anser glas front skåp för att hålla din favorit blandning skålar eller bästa rätter. För att lägga till drama, tända skåpen.

•  Välj en arbetsyta som passar dina primära behov. Slate bänkskivor erbjuder fördelen av att vara vattentät. En marmor yta är en idealisk yta för att rulla ut pajdeg, men det måste underhållas och fläckar lätt. Keramiska räknare ger en värmetålig yta som du kan vila grytor och pannor direkt från spisen.

•  Gör ett val i golv som är bekvämt och praktiskt. Gummigolv är ett bekvämt val för dem som tillbringar en hel del tid i köket. Linoleum och vinyl är både tåliga och lätta att rengöra. De kan köpas i en finish som gör dem mycket halksäker, liksom. Hardwood och laminatgolv är populära alternativ. Kakel, under tiden, är hållbara och långvariga.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com