Deck Design Projekt

Deck Design Projekt

Deck designprojekt tar på eget liv som folk låta fantasin flöda. Du kan designa ett däck med hjälp rutat papper eller programvara. De flesta människor som har datorkunskaper kommer att välja att använda programvara eftersom de lätt kan göra flera ändringar utan att behöva använda ett suddgummi. Det är också snabbare och enklare att visualisera det färdiga däcket i tre dimensioner när designen är klar med programvara.

Åttkantiga

Designa en åttakantig däck. Fäst den ena sidan till byggnaden vid en glidande glas altandörr. Fäst triangulära planteringsmaskiner till de vinklade sidorna på varje sida av dörren. Gör plantageägarna sträcker tillbaka till huset. Lägg ett räcke från byggnaden till slutet av oktagon tredje sida, på vardera sidan av däcket. Gör steg som går till marken från fjärde par åttkantiga sidor.

Förhöjda

Designa ett däck för en andra våning altandörr. Gör det förlänga 8 meter på vardera sidan av dörren och har det sträcker sig utåt från huset 12 meter. Bygg en 4-fot bred trappa landning mot husväggen på höger sida av däcket. Bygg en trappa från svalen ner till marken. Använd trappsättsteg på 7,75 inches och 10-tums trappsteg. Placera en hand räcke på båda sidor om trappan och på de öppna sidorna av trapp landning. Sätt ett räcke runt däcket, med undantag för den del mot byggnaden.

Horisontell till vertikal

Designa ett däck som passar mot en byggnad på franska dörrar. Förläng den 12 meter på höger sida av dörren, och 4 meter till vänster om dörren. Gör det 12 meter djup. Lägg ett räcke på vänster sida, och på framsidan av däcket. Börja 6 meter från huset, på höger sida av däcket, och komma ut från huset 12 meter med ett annat däck. Gör däcket 8 meter bred. Lägg ett räcke till den högra sidan och framsidan av det andra däcket. Sätt steg till marken på den öppna vänstra sidan av det andra däcket.

Klev

Designa ett däck med tre olika nivåer. Börja med en nivå som är förankrad till byggnaden vid en 6 fot bred dörr. Centrera här 16 fot bred däck på dörren. Gör däcket 8 meter djup. Sätt räcken på höger och framsidorna av detta däck. Fäst en andra däck till den öppna vänstra sidan av det första däcket. Gör det åtta meter bred och 8 meter djup och 7,75 inches lägre än första däcket. Sätt ett räcke på vänster sida. Fäst den tredje däck till den andra däck är två sidor. Gör sin framsida 8 meter lång och dess högra sida 4 meter lång. Gör de tredje däck 4 meter djup på framsidan av det andra däcket. Lägg steg till marken från de fyra öppna sidor tredje däck.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com