Rug Mats som är säkra för trägolv

Rug Mats som är säkra för trägolv

Mattor och mattmattor skyddar trägolv från vatten, mat fläckar, skador påverkan och smuts och grime. Placerad vid entréer och i starkt trafikerade områden, såsom kök, kan de förlänga livslängden på hårda golv. Rug mattor hänförts mattor hålla mattor från att glida, men inte alla mattor är skapade lika. De som gjort av vinyl och plast maj fälla fukt, potentiellt skada målgång i ett trägolv. Ibland lyfter mattan för att inspektera området för fukt. Luft mattor och mattor utanför på varma, torra dagar.

Ventilerade Rug Mats

De flesta matta mattor eller kuddar är tillverkade av en konstgjord material, såsom vinyl eller PVC. Leta efter en som är ganska tunn och har hål hela för god ventilation. Undvik mattor med en fast yta. När du väljer mattor, undvika de med fasta gummi- eller vinyl underlag samt eftersom dessa mattor inte andas och tillåter fukt att fastna under dem.

Tyg Mats

Specialty företag erbjuder tyg matta mattor för ömtåliga trägolv. Dessa mattor har ett fuktabsorberande kärna och är gjorda av ull eller filt med en gummibaksida. De är mjuka och oftast tjockare än vinyl eller gummimattor. Tyg mattor kan tvättas i maskin.

Hardwood Beteckning

När du handlar för en matta för att använda på trägolv, leta efter en beteckning på taggen att mattan är säkert för trägolv. Oavsett mattans material och konstruktion har det testats och befunnits säkert för trägolv. Vakuum mattor ofta att eliminera smuts och sand sålla till trägolvet där det kan repa ytan.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com