Hemlagad Craft Idéer för kök

Hemlagad Craft Idéer för kök

Hemlagad hantverk kan ge ett kök en personlig, bekväm touch. Genom att skapa en-av-en-slag dekorationer, kan du förvandla en vanlig plats i en snygg, folklig rum. När du planerar köks hantverk, anser saker som kommer att lägga färg och struktur samt tjänar olika syften.

Wooden Cake Stand

Om du har en rustik eller woodsy köksdesign, skapa en trä kakan stå. Börja med att såga en bit grov trä från en nedskjutna träd som är 6-in. i diameter för basen. Hitta en större träbit, och skär en tunn skiva för att fungera som kakan ytan. Sand de skurna kanterna av trä och spika större bit ovanpå basen; lämna bark på att ge kakan stå en oavslutad look. När du inte använder den för tårta, kan du använda stativ för att hålla en korg med frukt eller en enkel blomma mittpunkten.

Dörr Board

För en funktionell hantverk projekt, vrid en av dina skåpdörrar i en svart tavla. Måla utsidan av ett skåp dörr med tavlan färg, som du kan köpa hos din lokala hantverk eller hem förbättring butik. Beroende på stilen i dörren, kan du måla bara ett avsnitt eller täcka hela ytan. Svarta tavlan färg är effektivt på den försänkta delen av skulpteras, som bildar en naturlig ram. Om du har barn, måla underskåp för konstverk och måla en övre dörr för meddelanden och listor.

Laddare

Laddare, även känd som grytlappar, är ett enkelt sätt att lägga till färg till ditt bord eller diskar och skydda ytan från varma rätter. Gör dina egna laddare med släta keramikplattor. Klipp ut fyrkanter av kraftpapper, kartor och omslagspapper för att passa varje platta. Täck varje platta med ett tunt lager av Mod Podge och lägga papperet över toppen. När beläggningen torkar, täcker papperet med ett annat lager, låt det torka och upprepa fyra eller fler gånger. Lim kände rutor till den motsatta sidan av plattan.

Fack Anslagstavla

För en praktisk användning för en metallbricka, förvandla den till en anslagstavla. Om din bricka är gammal eller ful, täcka infälld interiör med kraftpapper eller färg. Du kan också använda ledtråd och kraftpapper för att fästa former eller ord. Hitta magnetiserade klipp och krokar som du kan bifoga till facket, och använder facket för att hålla meddelanden, nycklar och andra småsaker. Montera en bild hängare på baksidan av facket, och hänga den på köksväggen. Denna typ av hantverk projekt är enkel och snabb och arbetar med både traditionella och moderna designprogram.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com