Samtida Plan Eldstad Verktyg

By Urmila

Samtida Plan Eldstad Verktyg

Designern fantasi och kundens budget är de enda två faktorer som begränsar den samtida tolkning av traditionella eldstad verktyg. Dagens metall påhitt är praktiskt taget obegränsad; Men de verktyg som används i en eldstad visar alltid jorden och sot de möter. Av detta skäl, som traditionellt stavarna för varje särskild verktyg har tillverkats av järn med mässing handtag. Om hushållet har hemhjälp, även öppen spis verktyg med höga underhålls metaller kan hållas presentabel och god visuell ordning efter användning. Den valda samtida motiv bör användas med varje verktyg, eller välj samordnings motiv som följer ett tema redan i utrymmet.

Poker

Den poker är det instrument som används för att röra kol eller separata stockar i en het spis. Hela verktyget måste vara tillverkad av en hållbar metall, som kan uthärda intensiv värme. Den kritiska tidpunkt för att gå med dekorativa huvudet med stången av poker ska tätas med en stark lod tekniken om handtaget är faktiskt skild från stången. Betrakta en modern tolkning av en gammal ärevördiga motiv, såsom acanthus löv. Instruera formgivaren eller metallarbetaren att linda bladen i mässing runt handtaget från början till slut. Öppen spis accouterments med glänsande mässing, koppar eller silver accenter kommer inte undgå att öka den visuella njutningen av en härd och dess omgivningar.

Borste

Essential för användning i att upprätthålla renligheten i härden och omgivande stenar eller plattor är borsten. Ordern borstdelen av verktyget för att vara tillverkade av natur tunga vildsvin borst. Instruera metallarbetaren att tillverka tre borsthuvuden. Borst är den första delen av den öppna spisen borsten försämras. Beställning två utbyteshuvuden kommer att öka livslängden av eldstad verktyg som en uppsättning. En samtida motiv av en himmelsk konstellation kör hela längden av handtaget i ett silver accent är idealisk.

Tång

Tungorna används för att flytta små stockar när de är i brand. Den poker har ett enda handtag, tungorna fungerar som en sax. Börja motivet vid skärningspunkten mellan tången. Till exempel kör ett band av platt mässings upp från båda tong handtagen. Beställ accenting metallen graverad med namnen på ägaren eller orden till en lämplig dikt.

Bälg

Används för att blåsa syre på elden, bälgen tända kolen som ännu inte har fångats lågan. En samtida nedan kan ha en medaljong av jorden med logotypen av ägarens favorit gröna rörelsen. Nyckeln till modern tolkning av gamla redskap är kunskap om kunden och deras livsstil. Sedan valet av en samtida motiv är bara några streckbilder bort.

Verktygs Stand

Eldstaden verktygsstativ måste anställa centralisera motivet för hela uppsättningen. Denna regel måste gälla om det finns ett enda motiv eller flera samordnande motiv. Den moderna verktyg monter kan tillverkas av något värmebeständigt material som inte är en säkerhetsrisk.

Comments

Relaterade artiklar