Hur att dekorera Interior Brick Wall Eldstäder

By Urmila

Hur att dekorera Interior Brick Wall Eldstäder

Beroende på dess färg, design och skick, kan en interiör tegel spis vara en attraktiv mitt i ett rum. Även om du inte tänker använda den öppna spisen, det är fortfarande en stark brännpunkt. Du kan skapa en varm och inbjudande atmosfär helt enkelt genom att dekorera din spis och mantel. Även tegel eldstäder fungerar särskilt väl på detta sätt, de kräver också särskild uppmärksamhet när du inreder.

Instruktioner

•  Tänk färgen på tegel - det kan vara en varm och tilltalande färg eller bleka och dammiga. Brick kan också ha sot missfärgning. Om din spis tegel är i gott skick, överväga att lämna det som är; Om inte, anser att måla den med en platt tegelfärg.

•  Om du vill måla tegel, djärva, varma färger fungerar bra när du kontras dem med varma vita eller krämer på omgivande väggar. Detta skulle fungera bra, till exempel, med djup röd eller ens svart tegel. Du kan också överväga att vända detta och måla tegel vit eller grädde och hålla väggarna i varmare nyanser. Ditt val beror på i vilken utsträckning du vill ändra inställningarna för ditt färgschema och hur dramatisk ett utseende du vill.

•  Måla dina väggar om du lämnar eldstaden tegel exponerade och omålad. Varmare toner vanligtvis kompletterar tegel färger väl. Försök mauve, grädde eller andra ljusa färger. Fet eller mörkare färger skulle ta uppmärksamheten från tegel och rummet skulle inte se balanserat.

•  Måla eller avsluta din mantel, om du har en. Välj en snygg färg eller finish som kompletterar den exponerade eller målade tegel. Använd samma riktlinjer färg som du gjorde med väggarna, att välja en färg som låter tegel sticker ut. Eller tänk måla mantel samma färg som tegel, om du har målat den.

•  Dekorera din mantel med böcker, vaser, ljus skulpturer. Överväg att använda eleganta, slanka utseende objekt som kontrast till den rustika utseendet på exponerade tegel eller använda naturliga, ekologiska artiklar mot målade tegel. Till exempel, placera grenar med ljusa pappersblommor i två vaser och placera en inramad spegel i mitten mot grädde målade tegel.

•  Dekorera härd området den öppna spisen, om du inte kommer att använda den. Om det är missfärgat, ge det ett nytt lager tegel färg - mattsvart, färgen på din tegel eller ens en kontrasterande färg. Fyll den helt med stockar så att du kan se de skurna ändarna, skapa ett blomsterarrangemang eller kluster ljus i olika storlekar och sätta dem på en gobeläng tyg för en mer bohemisk look.

Comments

Relaterade artiklar