Mexikanska Vardagsrum Decor Idéer

Mexikanska Vardagsrum Decor Idéer

En populär inredningstema för vardagsrum är ett med mexikansk inspiration. Traditionell mexikansk inredning omfattar poster som skildrar en del av Mexikos historia, exempelvis handgjorda konstverk. Binda objekt tillsammans med hjälp av naturliga färger och skogar av landet kommer att hjälpa dig att uppnå en verkligt mexikansk-tema vardagsrum till lounge i och titta telenovelas.

Färger

Landskapet i ett område kan direkt påverka en inredning stil. Varma färger, såsom apelsiner, röda och gula, kommer att bidra till att ange tonen för en mexikansk ökenlandskap. Kombinera dessa färger med lätta neutrala, som grädde och beige, som finns i mexikanska adobe.

Möbler

Naturliga skogar, som tall och mesquite, bidra den rustika överklagande av en mexikansk stil vardagsrum. Inklusive stora trähjul, likt en vagn eller trä vagn, på väggarna eller som benen på ett bord också göra utrymmet rustika, som om det är en del av en mexikansk ranch. Mörk eller ljus skinnmöbler kommer också att arbeta, eftersom viljan möbler med ko hudar (eller faux hudar).

Tillbehör

Färgglada Talavera keramik keramik är lätt att hitta på nätet och i antikaffärer, och kan lägga en autentisk bit av Mexico till ditt vardagsrum. Aztec keramik, som också finns i Mexiko, är också ett bra komplement till en mexikansk-tema vardagsrum. Aztec keramik är ofta mindre färgglada och ser mer rustik.

Konstverk

Tillsammans med keramik konstverk för bordsskivor och hyllor, lägga konstverk på väggarna är ett annat sätt att lägga till mexikanska flare till ditt vardagsrum. Diego Rivera, José Clemente Orozco, och Frida Kahlo är bara tre av många kända mexikanska konstnärer och deras utskrifter kan hittas på många återförsäljare online. Känn dig fri att ta en stab på att måla din egen mexikansk-inspirerad konst, med hjälp av de varma färgerna och keramik som en guide.

Mattor och kastar

Autentiska mexikanska handvävda mattor och plädar inkluderar ljusa färger och intrikata geometriska mönster. Mexikanska mattor kan vara den sista touch för att få väggar, tillbehör och konst tillsammans. De lägger också textur till rummet. Maskinvävda mattor som ser äkta är billigare och kan hittas i många möbelaffärer och på nätet. De kan ha samma effekt, men kanske inte lika länge eller lika hållbart som den äkta varan.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com