Hur man bygger ett vardagsrum

By Urmila

Hur man bygger ett vardagsrum

Ett vardagsrum är en av de gemensamma utrymmen i ditt hem; och som sådan, bör det vara en välkomnande atmosfär som inbjuder vänner och familjemedlemmar för att samla. Medan ett vardagsrum är ofta en formell utrymme kan du göra det attraktivt utan att göra det instängt. Välj en stil som speglar din personliga smak för att skapa en smakfull och varm ton som drar folk i.

Instruktioner

•  Välj ett färgschema för rummet. Satsa på färger som samordna med den stil du ställer för rummet. Till exempel, för en modern design, överväga en monokromatisk färgschema, eller för ett rustikt utseende, välja dämpade jordfärger. Införliva dessa färger in i rummet genom färg, inredning, sängkläder och dekorativa accenter.

•  Välj inredning för utrymmet. Som med färgschema, plocka objekt som samordnar med utformningen av rummet. En sammet soffa, ytterback fåtöljer och ett glas toppad soffbord är alternativ att överväga en traditionell design medan en rotting eller vide soffa och stolar med en vitkalkad soffbord är väl lämpade för en strand-inspirerade utrymme.

•  Arrangera möblerna i samtalsområden grupperings. Placera soffa och stolar så att de möter varandra och gästerna kan samtala med lätthet.

•  Definiera sittgrupp med ett område matta. Att lägga ett område matta under soffan och stolar ger värme och färg till sittgrupp och samtidigt göra det mer tilltalande. Satsa på en matta som arbetar med utformningen av rummet, som en som har geometriska utskrifter i ett modernt utrymme eller en replik av en persisk design för ett traditionellt utseende.

•  Införliva tillbehör som visar upp dina personliga intressen och samordna med utseendet på rummet. Visa fotografier och målningar i järnsmide ramar för en naturlig look. Placera ljus i färger som binder in färgschemat på dekorativa brickor och ställ dem på soffbordet. Visa samlar objekt på vägghyllor eller bordsskivor. Ordna satin och silke kuddar längs ryggen på stolar och soffor i ett utrymme med en kunglig design.

Comments

Relaterade artiklar