Så här ansöker Stucco till duschkabiner

Så här ansöker Stucco till duschkabiner

En duschkabin surround tar upp bara så mycket utrymme och lämnar en lucka på tråkiga Gips mellan toppen av surround och taket ofta. Piffa upp ditt badrum genom att lägga stuckatur till gips gapet. Plåstret för stuckatur finns i många färger, och du kan lägga något textur du vill ge väggen djup och stil. Eftersom stuckatur gips innehåller kalk, är den resistent mot fukt, vilket gör den idealisk för användning i badrum.

Instruktioner

•  Fäst en metall eller plast stuckatur ribba till gips ovanför duschkabin surround med efterbehandling naglar. Gör ribba tätt mot väggen.

•  Blanda stuckatur gips med vatten till dess den når en konsistens som liknar tandkräm. När den hålls på en murslev i 45-graders vinkel, bör gipsblandningen stanna på spackel. Om det glider av spackel, lägga till mer torr stuckatur gips.

•  Spraya gips med vatten tills den är bara fuktigt. Fukten kommer att hjälpa stuck gips torkar jämnt så att det inte spricker. Sprid en 3/8-tums lager av gips blandningen över stuckatur ribba, och jämna den med spackel. Sprid gips så det kommer bara till toppen av dusch stall surround.

•  Dra en gips rake över gips medan det fortfarande är blött på väggen. Flytta rake horisontellt, eller skapa ett rutmönster. Låt gips på väggen att torka.

•  Spritz gips på väggen med vatten tills den är bara fuktigt. Sprid ett tunnare lager av gips, ca 1/4-tums, över det första lagret av gips på väggen. Som med det första lagret, bör detta skikt komma precis till toppen av dusch stall surround.

•  Lägg textur till gips med en avslutande murslev, flyttar den över gips i olika mönster. Stå tillbaka varje så ofta för att inspektera ditt arbete och fortsätta att lägga textur till gips tills du når önskad effekt.

Tips och varningar


  • Gör din egen stuckatur gips använda någon del Portlandcement, en del murarcement och två delar sand. Du får använda pigmenterad sand för att anpassa färgen på gips.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com