Hur Uppskatta House Reparationer

Hur Uppskatta House Reparationer

En uppskattning är ett värdefullt verktyg för att fastställa kostnaderna för bostadsreparationer och förhindrar att få några överraskningar i slutet av projektet. Använd uppskattningar baserade på material kostar, facto i din tid och kostnader för att anställa experter för jobb där du inte är skicklig. Du kan också ladda ner en datoriserad uppskatta hem reparationssystem från Internet för att hjälpa till med uppskattningen.

Instruktioner


Skapa en lista över nödvändiga reparationer

•  Gå igenom huset och gör en lista över de alla reparationer som behövs för varje rum i huset. Kontrollera sedan utsidan av huset för reparation samt.

•  Consult el, VVS, värme, skorsten takentreprenörer och alla andra entreprenörer som behövs. Var specifik om vad den behöver repareras för varje rum. Definiera saker som hur många lager färg, märke och kvalitet eftersom detta kommer att göra skillnad med sina beräkningar. Försök att förhandla fram ett fast pris från vissa entreprenörer som rörmokare som vanligtvis tar ut "på en fot" basis.

•  Besök några lokala butiker och jämföra kostnaderna för alla material som behövs för det arbete ni kommer att göra dig själv. Köpa vissa artiklar lågsäsongen kan resultera i kraftigt sänkta objekt. Kostnaderna kommer också att variera med kvaliteten på det material som skall användas. Besök butiker som Re-Store som säljer begagnade bostäder leveranser för en bråkdel av kostnaden.

•  Läs över entreprenörernas uppskattningar noga se till att det är en detaljerad och tydligt skriftligt avtal och välja den mest ansedda och prisvärda entreprenör.

•  Kontrollera med din lokala området för att se om bygglov krävs för bostadsreparationer och lägg denna kostnad till de uppskattningar som inkommit från olika entreprenörer, din uppskattning för den del av det arbete du kommer att göra dig själv och en extra 20 procent för att täcka erlägges och inflation för att få en total kostnad av reparationer.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com