Hur Forma i Bungalow Style

Hur Forma i Bungalow Style

Craftsman, Mission stil, Prairie stil och Bungalow stil är alla termer som definierar liknande arkitektoniska och utsmyckning motiv som har sina rötter i rörelsen Konst och hantverk. Som den mycket förskönade Victoria Era bleka ut och önskan om massproducerade möbler sjönk, en återgång till enklare och mer funktionell design blev populär. Beroende på geografiskt läge, var ett derivat av Arts and Crafts stil ges ett namn och en beskrivning. Frank Lloyd Wright populariserade Prairie Style i mitten av västra delstat, Mission stil utvecklades i väster och bungalow stil hem byggdes hela Amerika. Rena linjer, inbyggda möbler, synliga takbjälkar och användning av naturliga material symboliserade bungalow stil av bostäder.

Instruktioner

•  Välj färger som sammanfaller med naturen för ditt hem färgpalett. Välj tre dominerande färger och två passiva toner att hålla ögat rör sig hela rum. Titta på soluppgången och solnedgången i ditt område och notera färgerna projicerade. Stänga dessa färger för en mer subtil tema. Titta på dämpade gröna, brunt och grått, med tonala inslag av mjuka blå och lila.

•  Handla för handgjorda möbler som är enkel i design och struktur. Köp handgjorda ekmöbler som är enkel och funktionell, upprätt och bygga stabilt, liksom Gustav Stickley design. Hitta stolar med rush eller lädersäten. Leta efter bungalow stil varumärken läderremmar och koppar inläggningar.

•  Köp William Morris mönster och kopior för dina väggar och möbeltyger. Leta efter de enkla mönster utan utsmyckning, som blommor och blad i brons eller tenn. Häng avskalad gardiner från vanlig mässing eller trästolpar.

4 Lägg trä, breda planka golv i alla stora bostadsområden och placera enkla bomull eller ull handgjorda mattor ovanpå. Använd linoleum i köket och sätta en handgjord, krok matta under köksbordet.

•  Installera enkla träpanel skåp i köket. Göm apparaterna genom att använda integrerade maskiner så att bara de skåp fronter är uppenbara. Använd porslin för diskhon och hitta reproduktion lampor och hängen att hänga från taket. Sätt wainscoting nedanför stolen-räcke höjd och placera ett träbord i köket för familjesammankomster, bungalow stil. Använd brickor i koboltblått, grönt, turkos eller röd för accenter.

•  Bygg i en matsal sidobord eller lagring hutch för visning och för att lagra användbara middagstillbehör. Använd färgat eller målat glas för en del av panelerna. Sätt en inbyggd bokhylla i trapphuset för ett effektivt utnyttjande av rymden och ett dekorativt utseende och bygga bokhyllor på vardera sidan av spisen.

•  Inköps koppar och tenn belysning, speciellt med en hamrad finish. Hitta målat glas eller Tiffany-inspirerade mångfärgade ljuskronor och bordslampor. Installera vägg lampetter för indirekt belysning.

•  Häng en trä swing av rep på bungalow veranda. Handla i second hand-butiker och sparsamhet butiker för gamla trämöbler att dekorera veranda. Sätt en sisal matta på golvet i verandan. Häng blommande korgar på takfoten och sätta några blomkrukor på läktaren hela verandan.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com