Hur man målar Vinyl Dörrar

By Urmila

Kan du måla en vinyl dörr? Ja. Kommer du någonsin få en garanti för att färgen på din vinyl dörren inte kommer att börja lossna eller remsor? Nej Måla en vinyl dörr innebär vissa inbyggda förväntningar om att en trädörr inte i detta avseende. Trots detta är processen inte alls lika smärtsamt som man kan förvänta sig.

Instruktioner

•  Börja processen genom att applicera en ordentlig färgprimer. En vattenburen grundfärg är idealisk för kompositmaterial som vinyl, eftersom det kan användas på i och utanför dörrarna. Dessutom rengör vattenburen grundfärg upp mycket lätt med bara tvål och vatten och torkar snabbt. Låt primern torka helt.

•  Det snabbaste och mest smärtfria metoden för att applicera färg på en vinyl dörr är med en spruta. Om du inte är bekant med en färg spruta, se till att läsa instruktionerna eller, ännu bättre, be om detaljer när du hyr eller köper av sprutan. Den enda nackdelen med att använda en spruta för att tillämpa en helt nytt skikt av färg till din vinyl dörr är att du kommer att behöva för att täcka upp alla objekt i rummet där dörren målas. Detta betyder att man använder tejp för att täcka de områden runt dörren, ta bort små föremål och täcker upp stora objekt med plast. Färgen från en spruta är praktiskt eftersom det täcker ett större område än en rulle eller pensel. Tyvärr innebär detta att sprayen av färg kan hamnar ur kurs och omfattar områden som du inte nödvändigtvis vill vara målade.

•  Måla en vinyl dörr kan göras gamla skolan stil med en rulle eller pensel; det tar bara lite mer tid. Var noga med att täcka upp eventuella fönsterrutor i dörren eller någon annan del som du inte vill ska målas över. Om det finns ett korn i vinyl, bör du måla med säden snarare än mot den. Det bästa sättet att säkerställa en smidig täckningen är att börja i toppen och sakta nedåt, börjar varje ny ansökan om 1 till 2 inches från botten av där den sista pensel eller roller ändlägena.

Tips och varningar


  • När du är klar att måla första lagret, låt den torka helt. Efter färgen torkar du kommer att vara bättre kunna upptäcka där du behöver en andra coat.If dörren pinnar efter målning det, använd en brukskniv eller sander att jämna ut området som sticker.
  • Gjutningen på en vinyl dörr tenderar att absorbera färgen mer än de andra delarna av dörren, så bli inte förvånad om det efter torktiden du upptäcker att du behöver för att tillämpa en andra eller ens tredje päls. Ett sätt att undvika detta problem är att tillämpa mer primer till dessa områden innan du börjar måla.

Comments

Relaterade artiklar