Vad är skillnaden mellan en vanlig soppåse & En för en Trash Compactor?

Regelbundna soppåsar och compactor soppåsar skiljer sig i hur de används och den typ av material som används för att göra säckarna. Komprimatorer är ett sätt att minska mängden sopor som hamnar på trottoaren för indrivning. Du kunde ha tre plastpåsar, eller du kan ha en komprimator väska.

Trash Compactor Väskor

Sopkomprimeringsanordning påsar har en fuktbarriär liner inuti som förhindrar att skräp och eventuell fukt från att läcka genom påsen till komprimeringskorgen. De flesta väskor har en manschett runt toppen av påsen som passar över kanten på komprimator bin för att hålla påsen på plats. Väskor är fyrkantig när de öppnas i soptunnan. Sopkomprimeringsanordning väskor är hållbara och kommer inte rippa eller faller sönder under kompakteprocessen.

Regelbundna soppåsar

Regelbundna plast- eller papperssoppåsar kommer att riva när soporna komprimeras. Papperspåsar läcker fukt i komprimator bin, som gör en enda röra. Om du donâ € ™ t plan att använda komprimator till kompakt skräp, men du behöver någonstans att sätta soporna, kan du använda vanliga soppåsar i komprimatorn. Du kan inte komprimera soporna, så du måste dra ur enheten för att förhindra att komprimatorn från att starta.

Compactor Funktioner

Enligt Broan, kan sex säckar med sopor minskas till en påse med en papperskorg komprimator och väska, men detta beror på mängden sopor du måste komprimera. När komprimatorn påsen är minst halvfullt, slår du på enheten så att den komprimerar soporna. När komprimeringsfunktionen är gjort, är att skräp packas tätt, så att den endast fyller botten av påsen. När du lägger sopor och fortsätta att komprimera den, skär du ner på mängden sopor du tar till trottoaren för papperskorgen pickup.

Vad inte att komprimera

Även papperskorgen komprimator påsar är starka och hållbara mot fuktläckor och revor, finns det några saker som skadar påsarna. Om du komprimerar en hel del glas, riskerar du påsen riva om taggiga glaset kompakt nära sidorna på påsen. Komprimatorer sätta press på sopor och är inte avsedda att användas för kompakta aerosolburkar, brännbara material och behållare som har hållits insekticider, thinner, tändvätska eller färg.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com