Hur Uppskatta Roofing Reparationer

Hur Uppskatta Roofing Reparationer

Att uppskatta kostnaden för tak reparationer är en delikat vetenskap, särskilt eftersom små fel kan orsaka monumentala kostnader. För att uppskatta tak reparationer exakt, måste du ta hänsyn till flera faktorer på en gång, sedan samla uppskattningar från en handfull pålitliga entreprenörer för jämförelse. Att ha all nödvändig information förberett innan du talat med en entreprenör kan spara hundratals dollar.

Instruktioner

•  Ta markmätningar med ett måttband. Mät längden och höjden av de utanför husväggar. Flera dessa två siffror för att beräkna ytor. Till exempel, om ditt hus är 50 meter lång och 30 meter bred, är kvadratmeter 30 x 50 eller 1.500 meter.

•  Konvertera kvadratmeter till takläggning fyrkanter genom att dividera med 100. Exempelvis, 1500 delat med 100 är 15 takläggning rutor. Det finns 100 kvadratmeter i ett tak torg, och det är hur takläggning mätningar utförs.

•  Beräkna tak beck, vilket gör för överhäng, lutning eller arkitektoniska vändningar av ett tak. För en låg lutning, använd 1,15-1,25; för ett medium lutning, använd 1,25-1,4; för en hög sluttning Använd 1,41-1,7. En låg lutning stiger 3 meter för varje 12 meter horisontell längd; ett medium lutning stiger 6 till 9 meter för varje 12 meter horisontell längd; en hög sluttning stiger 9 inches för varje fot horisontella längden. Om du tycker att detta är svårt att beräkna, har en professionell hjälpa dig. Detta är den mest komplicerade mätningen i tak.

•  Multiplicera kvadratmeter av planen. Till exempel, om din 1.500 kvadratmeter hus har ett medium lutning, kan du multiplicera 1500 med ett mellanregistret nummer som 1,35.

•  Bestäm om du har material preferenser. Notera vad ditt tak är gjort av och om vilken typ av jobb kräver förstärkning med starkare material.

•  Notera önskad start- och slutdatum för byggandet. Om du behöver jobbet färdigt före ett visst datum, kanske du måste betala mer för längre arbetstimmar på en snabbare tidtabell.

•  Kontrollera historia och tillförlitlighet av flera entreprenörer. Har samråd med din topp fem hackor. Förmedla information om storlek, karaktär, materialpreferenser och datum för byggande. Jämför prissättning och utesluta eventuella extremvärden som är radikalt högre eller lägre än de andra. Extremt billig prissättning kan äventyra kvaliteten på jobbet. Välj mellan entreprenörer som erbjuder genomsnittliga prissättning.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com