Hur man väljer drottning Huvudgavlar

Oavsett om du flyttar till ett nytt hem eller redecorating ett gammalt, kanske du vill köpa queen sänggavlar för ditt sovrum. Queen-size sänggavlar finns på de flesta möbelaffärer och säljs även på nätet. Eftersom sänggavlar finns i en mängd olika material och priser, är det viktigt att fastställa en budget innan du gör ditt slutliga köpet. Med lite forskning och planering, kan du hitta det perfekta queen-size sänggavlar för ditt hem.

Instruktioner

•  Bestäm en budget. Queen-size sänggavlar varierar kraftigt i pris från billiga begagnade sänggavlar till dyra high-end designer bitar. Med ett sådant utbud av kostnaderna, se över din ekonomi för att avgöra hur mycket du kan spendera på dina sänggavlar. När du har beslutat om en budget, försök att hålla fast vid det.

•  Bestäm funktionen av dina sänggavlar. De flesta sänggavlar fungerar som dekorativa bitar, men en del drar dubbel plikt som skåp och bokhyllor. Om du behöver extra lagringsutrymme i ett sovrum, köpa en sänggavel med inbyggda hyllor eller lådor.

•  Besluta om en sänggavel storlek. Om du vill att din sänggavel för att stå i fokus för ditt rum, välj en överdimensionerad sänggavel i en kontrasterande färg till din väggfärg. Om du hellre vill ha en sänggavel som smälter in i rummet, kanske du vill ha en låg sänggavel som matchar din befintliga möbler.

•  Välj materialet. Queen-size sänggavlar finns i en rad olika material: trä, läder, metall och klädd. Om du gillar att läsa och titta på TV i sängen, kanske du vill ha en läder eller klädd sänggavel att luta sig mot. Om du vill ha ett mer traditionellt utseende, välja en sänggavel gjord av trä. Och om du föredrar mer moderna möbler, köpa en metall sänggavel.

•  Besök möbelaffärer. Börja bläddrar möbelaffärer i ditt område för att se vad sänggavlar finns tillgängliga. Eftersom du köper mer än en sänggavel, be en butik anställd om du kan få en rabatt på ditt köp. Du kan också besöka sändningen butiker och loppmarknader för att hitta en bra affär på dina sänggavlar.

•  Handla online. Sök på nätet för att bläddra igenom stort urval av sänggavlar på möbler webbplatser. Webbplatser som Target.com och IKEA.com erbjuder queen sänggavlar för överkomliga priser samtidigt PotteryBarn.com och RestorationHardware.com sälja dyrare bitar. Eftersom du vill ha flera sänggavlar, kolla in begagnade möbler sajter som FurnitureTrader.com att spara pengar.

Tips och varningar


  • Om du är på en stram budget, överväga att göra din egen queen-size sänggavel. (Se Resurser.) I en eftermiddag, kan du skapa en stoppade sänggavel med billiga objekt som plywood, vadd och tyg.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com