Hur splatter Gips

By Urmila

Hur splatter Gips

Gips texturer kommer i ett stort antal varianter och lägga intresse för ditt gips finish. Skapa en splatter Gips konsistens är relativt enkelt på grund av dess slump utseende, men det kan göra ganska en enda röra. Med förberedelser, och använda rätt verktyg som en gipsvägg textur spruta, ska hjälpa dig att slutföra din uppgift.

Instruktioner

1 Orts dropcloths över golvet kring din arbetsplats och fäst dem med maskeringstejp. Täcka eventuella inredning med dropcloths att skydda dem från splatter, och grundligt täcka de omgivande väggar med plastfolie. Säkra plastfolie till väggarna med maskeringstejp. Ta bort de elektriska plattorna i rummet med en skruvmejsel och täcka de exponerade områden med maskeringstejp. Tvätta väggen ska strukturerad med diskmedel och vatten. Torka området med en handduk.

•  Mät ½ kopp vatten med ett mått. Töm vatten i en 5-liters hink. Lägg en gallon förblandad fogmassa. Anslut en paddel lite anknytning till en borrmaskin. Rör blandningen med borren tills den tar emot en kaka-smet konsistens.

•  Ta bort tratten från gips konsistens spruta. Häll föreningen blandningen i tratten. Anslut tratten till sprutan och anslut en 3/8-tums spruta munstycket till slutet av sprutan. Justera textur spruta lufttrycksinställningen till 30 PSI (pounds per square inch). Justera mönstret på textur sprutan till mediet inställningen.

•  Placera sprutan så att änden av munstycket förblir 2 meter från din arbetsyta. Tryck ner utlösaren på sprutan och spruta, med början längs området närmast taket. Flytta sprutan fram och tillbaka som du spraya mer jämnt fördela blandningen som du arbeta dig ner muren. Flytta sprutan långsamt kommer att bilda en stramare splatter mönster. Snabb back-och-tillbaka rörelser med sprutan kommer bättre sprida mönstret. Applicera ett andra eller tredje lager om det behövs för att uppnå den önskade texturen.

•  Ta bort dropcloths och plastfolie och låt föreningen 48 timmar till fullo torrt.

Tips och varningar


  • Rengör sprutan pistol och tratten noggrant med varmt vatten och en styv-borst pensel efter användning för att hålla utrustningen från klistring upp eller igensättning.
  • Använd alltid skyddshandskar och skyddsglasögon när du arbetar med handverktyg, elverktyg och gips föreningar för att undvika skador.

Comments

Relaterade artiklar