Vad är en Kaffebryggare Reservoir?

Vad är en Kaffebryggare Reservoir?

Reservoaren av en kaffemaskin är kammaren som håller vattnet du använder för att göra kaffe. Nästan alla kaffemaskiner har någon form av vattenbehållaren, även om bryggn skiljer mellan märken och stilar. Om du är i marknaden för en kaffebryggare, leta efter en maskin som erbjuder funktioner som passar dina individuella behov. Fundera på om du behöver en hel kanna kaffe eller en kopp espresso, en fördröjd start timer eller en automatisk avstängning. Kaffebryggare finns på en mängd olika prisklasser, från en billig grundmodell upp till hundratals dollar för en high-end maskin.

Automatisk Dropp Kaffebryggare

Den vanligaste typen av kaffebryggare är den automatiska droppmaskinen. Reservoaren i denna typ av maskin gör det uppvärmda vattnet att droppa långsamt genom kaffesumpen i filtret, fyller kannan nedan med hett kaffe. Dropp Maker tillåter dig att använda något varumärke eller sort av kaffesump du vill. Du kan även slipa dina egna kaffebönor, om du föredrar. Detta tillåter större flexibilitet till en lägre kostnad än andra typer av kaffebryggare, men det kräver också mer ansträngning och sanering.

Pod Kaffebryggare

En nyare design än droppmaskinen använder pod kaffe små paket, eller skida, av kaffesump specifikt utformade för varje märke av kaffe istället för filter och lösa kaffesump. Maskinen krafter vattnet från behållaren genom skida att brygga kaffet. Pod kaffebryggare är generellt dyrare än maskiner dropp att köpa och driva, att du måste använda märkesspecifika skida. Den enkla användningen, vilket eliminerar behovet av att mäta kaffesump, kan göra den extra kostnaden värt för vissa konsumenter.

Espresso Makers

Espresso är en särskild typ av kaffe, en mörkrost som bryggs i en maskin som är specifik för ändamålet. Espressomaskinen krafter vatten från reservoaren under tryck genom tätt packade, finmalda kaffebönor. Hem espressomaskiner är generellt dyra och komplicerade att använda, men erbjuder kaffehuset upplevelse för den enskilde användaren. De flesta espressomaskiner använder tryckånga eller en elektrisk pump för att brygga kaffet. Vissa maskiner kräver en pod eller kapsel, medan andra kan du använda kaffesump.

Överväganden

Även om vissa kaffebryggare inkluderar en inbyggd kvarn, rekommenderar Consumer Reports med hjälp av en separat kvarn att mala dina kaffebönor. De interna slipmaskiner är ofta ineffektiv och svår att använda och rengöra. Självrengör inställningar är också ofta onödigt. Det är enkelt att rengöra din kaffebryggare genom att fylla vattenbehållaren med lika delar vinäger och vatten och kör en bryggcykel utan kaffe.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com