Hur man sätter solpaneler på ett hus

Solpaneler utnyttja solens energi för att driva ditt hem. Solenergi ger en ren och miljövänlig metod för att generera el som snabbt betalar sig. Den genomsnittliga solsystemet kostar ca $ 6000 efter statliga incitament och rabatter, och betalar sig inom cirka sex år, beroende på din energianvändning. Eftersom ett system med batterier kan ge all den el som behövs för ett hem, efter att systemet har betalat sig, är din el i huvudsak fri.

Instruktioner

•  Genomföra en sol undersökning av ditt hem för att säkerställa ett solsystem kommer att fungera för dig. Du behöver för att leva i ett område med ett klimat som ger ett tillräckligt antal soliga dagar. Solar system med fri söderläge exponering uppleva de mest framgångsrika. Du kan få relevanta klimatinformation från National Weather Service webbplats.

•  Bestäm hur många kilowattimmar (kWh) energi systemet behöver generera för att driva ditt hem. Referens dina senaste 12 elektriska räkningar för att få den genomsnittliga kilowatt används varje månad. Dividera med de soltimmar per månad för att få kW storlek solceller (PV) system du behöver. Använd följande standarder för soltimmar per månad:
kustområden = 150
bergsområden = 155, och
soliga områden = 160.

•  Kontakta din lokala stadsbyggnadskontor för att lära av någon byggnad kod krav, och att ansöka om nödvändiga tillstånd.

•  Utarbeta din solpanel arrangemang. Om ditt tak inte möter syd, eller har en snedvriden södra vy som inte kan korrigeras, överväga en spaljé eller markmonterad design. Det kräver mellan 80 till 100 kvadratmeter solpaneler för att producera en kilowatt energi. Den kvadratmeter nödvändigt för att uppfylla alla dina energibehov beror på användningen beräknas i steg 2. Större system kan kräva en erfaren arkitekt för att skapa en visuellt tilltalande design som också kommer att maximera effektiviteten.

•  Köp nödvändig utrustning för den valda installationsmetoden (taket, spaljé eller jord). Du kan köpa komponenter online eller från bygg- och / eller elektriska leverans butiker. Leta efter produkter som görs av etablerade tillverkarna med garantier som uppfyller branschstandarder. För PV moduler standardgaranti varierar mellan 20 till 25 år, och för grid-bundet växelriktare, det 10 år.

•  Installera solsystemet. Om du inte har betydande elektrisk erfarenhet eller ditt tillstånd eller ort kräver det, anlita en elektriker för att hantera AC och DC koppling, rutnät inverter och nya brytare installation.

•  Besök Databas av statliga stimulansåtgärder för förnybar energi och effektivitet (DSIRE) hemsida för att läsa om ditt tillstånd ger nettomätning, andra incitament, eller rabatter som kan minska kostnaderna för systemet, och hur man ansöker om dessa förmåner.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com