Hem Decorating Idéer för en Medelhavs Look

Hem Decorating Idéer för en Medelhavs Look

Utseendet Medelhavet är en stil av inredning som startade i Spanien, Italien och Grekland. Inredningen är ett populärt val bland husägare på grund av sin eleganta och gammaldags charm. Den medelhavsstil använder djärva, varma färger och en mängd olika texturer inklusive metaller och keramiska plattor för att skapa en fantastisk hemmiljö. Spanska och toskanska inredning är också Medelhavs stilar.

Möbler

Medelhavet möbler är oftast tunga och utsmyckade, med hjälp av massivt trä och smide för att skapa stycken för en avslappnad eller elegant miljö. Medelhavs möbler kan ha en rustik utseende eller en hög glansig polish med mörka fläckar och metallarmaturer. Klädsel på denna stil av möbler ingår rika läder och neutrala tyger.

Väggar

En medelhavs dekor använder djärva naturliga färger såsom djupa blues, lavendel, gult och havsgrönt. Färgen textur att ge en åldrad sten utseende till väggarna. Gips och lager av färg ger väggarna en djupt texturerad och skiktad utseende. Keramiska plattor kan användas på väggarna i stället för socklar och gjutning.

Golv

Klinkergolv är vanliga i Medelhavet stil med inredning. De golvplattor kan vara en djärv invecklad design eller har fint mönster för golv. Färger kan innefatta terrakotta eller subtila guld för huvuddelen av golvet med mörkare accenter. Utseendet av natursten är vanligt i medelhavsstil hem.

Accenter

Accent bitar såsom brons urnor, oljemålningar, smidesjärn lampor och metallramar pryder medelhavsstil hem. Gobelänger och utsmyckade speglar pryder väggarna i bostäder av denna stil. Klubbad koppar kan användas för en vask bassäng i ett badrum med smidesjärn handduk automater. Tunga draperier och slänga kuddar gjorda med de djupa blues, röda och gula lägga ett stänk av färg till vardagsrum och sovrum. Lerkrukor och terrakotta urnor lägga ytterligare ett lager av textur till rum med denna inredning.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com